enkle leksjoner i kinesisk pensel maling

enkle leksjoner i kinesisk pensel malingKinesisk børste maleri er en kunstform som kombinerer tekniske ferdigheter med åndelige undertoner. Det Omfatter taoistiske prinsipper om natur og krever kunstnere til å bruke sine hjerter og sinn i deres kunstverk. Kinesisk børste maleri fokuserer ofte på scener fra naturen eller ett objekt fra den naturlige verden. Selv om en stor dyktighet og opplæring er nødvendig for å bli en dyktig kinesisk pensel maler, kan man begynne sin utdannelse gjennom et par enkle, tidlig leksjoner i denne tradisjonelle kunstform.

Du trenger: Blyant

. Paper.
Bilde av en tre-toed dovendyr.
Eraser.

kinesiske Brush Maleri Nybegynner Teknikker

I henhold til "Seks Kanones Maleri," skrevet av Hsieh Ho tusenvis av år siden som en guide for artister, bør kinesisk pensel maling vises livaktig, på grunn av chi besatt av kunstneren. Derfor må kunstneren være et åndelig sunt individ til å bli en god pensel maler. Ho sa også at kunstnere bør bruke sterk, sikker slag, og skal male gjenstander som de ser dem, selv om det gjør malerier ser mindre realistisk. De bør bruke sort blekk som sitt medium, i mange nyanser av svart at kunstnere kan få anses farge nok for skikkelig kinesisk pensel malerier. I denne kunstformen, er tomrommet like viktig som objekter. Ambisjoner artister bør studere teknikker av mestere og forsøker å kopiere deres arbeid før du forsøker å innlemme kreativitet og uttrykke seg individuelt i sitt arbeid.

Beginner kinesiske Brush Painting Leksjon nr. 1

Først, en nybegynner i kinesisk pensel Maleriet må bli komfortable med raske, enkle penselstrøk. Det er ingen touch-ups eller korrigere slag i denne kunstformen, så en må disiplinere seg selv til å gjøre spontane slag som holder seg tro mot det visuelle bildet av kunstneren. Øv maling enkle gjenstander funnet i naturen (bambus grener og blader er vanligvis praktiseres av nybegynnere). Arbeidet med blander dristig, tykke penselstrøk med trygg, tynne penselstrøk --- begge er nødvendig å fremstille objekter og scener som vanligvis finnes i børste maleri.

Beginner kinesiske Brush Maleri Leksjon nr. 2

Etter å ha praktisert grener og blader separat, begynner elevene skal forsøke å kombinere disse to elementene, skape bambus grener og blader i samme stykke. Når dette er mastret, begynner studenter bør studere verkene til master pensel malere, tegning på sitt arbeid for praksis ideer. Når disse vanskeligere fagene har blitt mastret, børste malere tradisjonelt begynner å armen ut på egen hånd og maling fra sine egne visualiseringer av naturen og skjønnheten i naturen.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne figuren skøyter
 • hjelp til maling flasser av en konkret patio
 • hvordan å tegne pogo køller
 • hvordan å lage en super hero karakter
 • hvordan å tegne blomster for vitenskap
 • hvordan gjøre over en gammel skuff med papir mosaikk
 • hvordan å skjule en mini kjøleskap
 • DeVilbiss spray pistol tips
 • studio belysning teknikker for kjæledyr
 • hva maling til bruk på kjøkkenet skap?
 •