en liste over kjente bronseskulpturer

en liste over kjente bronseskulpturerBronze er et utmerket valg for statue-making fordi materialet er langt mer holdbart enn marmor eller terra cotta. Mange gamle statuer skåret ut av marmor mangler hodet eller bena, men bronse statuer er mye mer i stand til å stå testen av tid minst i form av å bo hele. Hva bronse taper mot marmor er en følelse av livaktige, men bronse beholder en viss abstrakt kraft som kan gi gave noen kunstverk med en større følelse av tidløshet.

Thinker

The Thinker av August Rodin er et godt eksempel på hvordan bronse imbues arbeidet med en abstrakt kvalitet som tar det ut av sin tid og stempler en følelse av evig på det. Det opprinnelige konseptet med denne gjenkjennelig figur av en mann med haken på hvilende på hånden og albuen hviler på låret hans var at tallet skulle representere poeten Dante sitter foran helvetes porter. Statuen skulle bli en av en rekke statuer som avbildet Dantes episke dikt Den guddommelige komedie. Den mislykkede dette originale konseptet å flytte til realiseres og den påfølgende flytting av stykket inn i en mer abstrakt id¨¦ om en tenker generelt utvilsomt bidratt til å gjøre Rodins skulptur en av de mest lett gjenkjennelige kunstverk i verden. 1950 TV komiserien "The Mange Loves av Dobie Gillis" åpnet flere av sine episoder med hovedpersonen ta publikum mens plassert foran en kopi. Den opprinnelige er utstilt på Mus¨¦e Rodin i Paris.

Bronco Buster

Frederic Remington er en av de mest kjente amerikanske kunstnere til å arbeide i bronse. Remington's statuer er ansvarlige, sammen med dime romaner og tidlig Hollywood-filmer, i å skape den mytiske idé at av Old West. Remington skapt så mange ikoniske bilder av vestlige mythos i bronse at det ville være svært vanskelig å plukke ut bare én som den mest kjente, men Bronco Buster måtte bli betraktet som en av de viktigste av Remington arbeid. Som for alle Remington's bronsestatuer, har Bronco Buster en kinetisk energi som nesten gjør det virke som du ser et objekt i bevegelse snarere enn en statisk skapelse. Bronco Buster viser den mest ikoniske bildet av det gamle vesten tenkelige: en grense cowboy forsøker å bryte en vill Bronco hest. Denne statuen spiller også en viktig del i Remington er kanon fordi det var faktisk en av de første gangene han prøvde å arbeide i bronse.

Prometheus

The Statue of Prometevs over det skøytebane på Rockefeller Center er absolutt en av den mest berømte bronse statuene i verden. Faktisk kan bare Statue of Liberty er en mer berømt statue i New York. Statuen opprettet av Paul utførelsen skildrer legenden om den greske titan Prometheus. Prometheus er for evig frosset i øyeblikket av triumf da han stjal ilden fra gudene for å gi til mennesker.

Andre artikkelen

 • hvordan å male nye tre vinduer
 • hvordan gjøre støpeformer for betong
 • hvordan å trekke en ravner hjelm
 • hvordan å vokse i fotografering
 • Wagner høytrykkssprøyte teknikk
 • hvordan å reparere et slott ved Moen tappekran
 • maling tema ideer
 • hvordan du bruker gimp Retinex verktøyet
 • hvordan å lage en papir storyboard plakat
 • hvordan gjøre male virvlet marmor ser ornamenter
 •