Slik bildetekst fotobilder

Slik bildetekst fotobilderInternett tilbyr mange muligheter for frilans fotografer å tjene til livets opphold selge arkivfotografi. Teksting din arkivfotografi riktig måte kan være en viktig del av å selge ditt arbeid. Forbrukere som kjøper din arkivfotografi, enten det er for personlig bruk eller for kommersiell bruk, trenger å vite flere ting om bildet du kjøper. For å sikre informasjonen i din lager bildetekster er riktig, bør du skrive en tekst til bildet ditt så snart som mulig, gi alle detaljer en forbruker trenger å vite, så konsist som du kan.
en.
Skriv ned i en notisbok en kort beskrivelse og arbeidstittel for hvert bilde du tar. Prøv å holde en notatbok hendig når du arbeider slik at du kan sette informasjonen i notatblokken umiddelbart. Merk datoen du tok bildet og hvor det ble tatt. Ta med noe annet du trenger å skrive en beskrivende bildetekst og en følgende oppsummering.
To.
Last dine bilder fra det digitale kameraet til datamaskinen din umiddelbart etter fotografering. Opprette generelle kategorien mapper for å holde deg bedre organisert. Gå gjennom bildene en om gangen og skrive en en-linje beskrivelse som forteller potensielle kunder for fotografiet akkurat det emnet av fotografiet er. Skriv bildetekst som en eneste setning med riktig tegnsetting. Du kan også velge å gi bildet en tittel i stedet, hvis den tittelen du gir bildet er beskrivende nok. Se etter titler som vil fange en potensiell kjøpers oppmerksomhet. Vær spesifikk. Feil: Dog Spille med Ball. Høyre:. . Tysk gjeter fange en ball
3
Legg til en oppsummering av bildet under bildeteksten, også kalt en Cutline, som videre forklarer bildet, om hvem eller hva bildet emnet er, under hvilke omstendigheter bildet ble tatt og en kort anekdote om omstendighetene rundt det å ta av bildet. En Cutline vil ikke bli brukt i enhver situasjon, men å skrive den mens den informasjonen det er friskt i bakhodet ditt sparer deg fra å prøve å huske detaljene senere. Hold cutlines på 50 ord eller mindre, spesielt når bildet og Cutline følge en historie.
fire.
Legg til en dato å bildeteksten. Dette kan være viktig for potensielle forbrukere. For eksempel kan en reise forfatter ønsker å kjøpe bildet av en attraksjon hvis det er en gjeldende bilde. En dato lar potensielle kjøpere vite om bildet er ute av dato eller en god representasjon av attraksjonene nåværende utseende. Ta med en skikkelig opphavsrett til bildet, skrevet som © (dato) John Doe.

Andre artikkelen

 • hvordan å lære ferdigheter av tegningen og skissere
 • hvordan å forme med hønsenetting
 • free leire babyer skulpturer tutorial
 • hvordan du rengjør plast før maling
 • hvordan gjøre tunge trepanel
 • Slik finner kunst tilskudd
 • Sabatier virkning informasjon
 • hvordan å unngå skorper under tatovering healing
 • hvordan å tegne en fisk
 • skjell kunstprosjekter
 •