trinn til bildet utvidelse fra et speilreflekskamera

trinn til bildet utvidelse fra et speilreflekskameraForstørre et bilde er prosessen med å ta det originale bildet behandles av kameraet og lage en skalert, større versjon av bildet. Med negative bilder fra tradisjonell film SLR kameraer, kan denne prosessen gjøres på en enkel hjem mørkerom oppsett, eller negative, kan bli skannet inn og behandlet som en digital fil. Digital SLR-fil forstørrelser krever en datamaskin og spesialisert programvare

Tradisjonell SLR

Tradisjonell forstørrelser av film negativer er laget i et mørkerom, noe som krever litt spesialisert utstyr. En fotografisk forstørreren, lysfølsomme papir og kjemisk bearbeiding materialer egnet for avisens emulsjonen type (vanligvis utvikler, stopp bad, bestemt og en løpende vannbad) skal settes sammen i en godt ventilert, lystette rom.

For å forstørre bildet, må den negative settes inn i negative transportøren og plassert i forstørrer. Når lyset er slått på, dette prosjekter en forstørret versjon av bildet på forstørreren's staffeli. Størrelsen på dette bildet kan endres ved å justere forstørreren hodet til å være nærmere eller lengre fra staffeliet. Når riktig størrelse og fokus er oppnådd, sette eksponeringstid på forstørrer. Sikre et ark for lysfølsomme papiret i staffeli og eksponere papiret.

Skyll papiret i utvikleren løsning i henhold til produsentens anbefalinger. Tiltakshaver må holdes på en bestemt temperatur for beste resultat. Når utskriften er utviklet, bade papiret i stopp-bad for å stanse utviklerens handlingen. Papiret bør da legges inn Fixer, som fjerner gjenværende emulsjon og følsomhet for lys, så skylles og tørkes. Utvidelsen er nå fullført.

Digital Images

Digitale bilder kan komme fra et digitalt SLR kamera eller fra et skannet negativ. De krever litt mer enn en datamaskin og programvare for å forstørre. Bildet må være lastet inn på datamaskinen, noe som kan gjøres direkte fra kameraet eller ved å sette bildet mediene inn i en kortleser. Lagre bilder til en fil eller mappe som er lett tilgjengelig.

Programvare for digital fotomanipulasjon kan variere fra gratis til kostbare. GIMP er et gratis, nedlastbart stykke programvare med funksjoner som ligner på dyrere Adobe Photoshop. For å forstørre et bilde ved hjelp av GIMP, laste ned og installere programmet. Velg bildet du vil forstørre og høyre-klikk på bildet for å vise menyalternativer. Velg "åpne med", og velg "GIMP Image Editor". Dette vil starte GIMP og åpne bildet.

Når bildet er åpnet, velger du "Image" fra den øverste verktøylinjen. På denne menyen velger du "Scale Image". Dette åpner bildet skala menyen. Bildet kan skaleres i piksler, inches eller prosent av den opprinnelige bruke rullegardinmenyen til høyre. Skriv inn et tall i boksen for "Bredde" eller "Høyde" for å skalere bildet-opsjoner er knyttet så bildet vil forbli forholdsmessig. Klikk på "OK"-knappen, og bildet vil bli utvidet. Bildet kan da bli frelst, skrives eller redigert videre.

Andre artikkelen

 • anime tegning og fargelegging tutorials
 • den beste måten å male et metall taket
 • hvordan å trekke en ørn med et amerikansk flagg
 • hvordan å tegne botaniske blomster
 • hvordan å trekke Ole Brumm tegn
 • hva slags maling er bra for kjøkken skap?
 • hvor å fjerne maling glasur fra veggene
 • hvordan å tegne en stickman
 • hvordan gjøre oljemaling fungere som akvareller
 • hvordan å trekke en 3-d kube
 •