hvordan du beregner utvendig maling

hvordan du beregner utvendig malingNår du vil male utsiden av ditt hjem eller en bygning, kjøpe riktig mengde maling er viktig. Hvis du kjøper for mye, vil du bli sittende fast med en nyanse av leftover maling som du sannsynligvis ikke vil kunne bruke andre steder. Får for lite og det er veldig usannsynlig at du vil kunne matche fargen nøyaktig. Det kan være vanskelig å beregne utvendig maling mengder fordi beløpet som kreves avhenger av type og tilstand på overflaten som skal males samt området trenger dekning

Du trenger:.
Kalkulator.
Målebånd.
Kamera.


en.
Mål lengden på veggene skal males. Inkluder i den totale lengden noen avlukker eller prosjektering seksjoner. For høyden på veggene, kan du måle om du vil, men det er tilstrekkelig å bare anta 10 fot per historien. Legg to føtter for overheng som vil bli malt. Dersom høyden på en vegg endringer fra den ene enden til den andre, bruker gjennomsnittlig høyde.
To.
Multipliser lengden på veggene ved høyden for å finne arealet av overflaten til dekkes. For eksempel, hvis den totale veggen lengden på én-etasjers hjem er 180 meter, og du har et overheng sammen 120 fot, har du (180 fot x 10 fot) + (120 meter x 2 meter) for totalt 2040 kvadrat føtter.
tre.
Mål høyden og bredden på hvert vindu og karm. Multipliser hver høyde og bredde for å finne området. De fleste profesjonelle malere bare legge opp resultatene å komme fram til et anslag over det totale området som skal dekkes. Vanligvis én gallon av trim maling er tilstrekkelig. Hvis du har mer enn 400 kvadratmeter (200 kvadratmeter dersom det søkes to strøk), trenger du en andre gallon av trim maling. I sjeldne tilfeller vil døren /vinduet området være større. Kjøp en gallon for hver 400 kvadratmeter med trim område (200 kvadratmeter for to strøk).
Fire.
Avgjør om ett eller to strøk med maling er påkrevd. Overflaten du dekker påvirker dette. Hvis det er en sterk farge kontrast, vil du sannsynligvis trenger to strøk. Det er også tilfelle dersom overflaten er porøs (sannsynligvis med en ny vegg, eller en som ikke har vært malt i svært lang tid), eller er en uvanlig grov tekstur.
Fem.
Beregn hvor mye maling du trenger å kjøpe. Du kan forvente å dekke rundt 400 kvadratmeter med en gallon av kvalitet maling. For eksempel, hvis du trenger å dekke et område på 2040 kvadratmeter (fra trinn 2) dele 2040 med 400, som tilsvarer 5,1 liter. Rund opp til at en reserve, og gjøre det seks liter. For to strøk, dividere 2040 med 200 (10,2 gallons) og runde opp til 11 liter.
6.
Rådfør deg med en med erfaring på å lage utvendig maling estimater i butikken der du kjøper maling . På grunn av de mange faktorene som påvirker hvordan du beregner utvendig maling trengs, er det en god idé å få en erfaren mening. Det er nyttig å ta noen bilder av overflaten du skal male for å vise sin nåværende farge og tilstand.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage notan papir kunst
 • hvordan å male kjøkkenskap og med hvilken type maling
 • problemer med Rheem varmtvannsberedere
 • hvordan blande farger å male fjerne fjell
 • der var det Mona Lisa malt?
 • hvordan å male skap med marine maling
 • hvordan å velge en fungerende klasse
 • hjelp til maling flasser av en konkret patio
 • hvordan å male en ny galvanisert stål garasjeport
 • prosessen med å lage Talavera keramikk
 •