kan kjøkken skap males?

kan kjøkken skap males?Uansett hvilket materiale skap er laget av, de kan pynte opp med maling. Det kan bli kostbar å erstatte kjøkkenskap som er gamle og slitte. Selv om det kan være arbeidskrevende å male skapene riktig, er det ikke dyrt. Med maling, kan du oppnå et friskt, nytt utseende, forlenge levetiden til skap og holde avfallet ut av deponier

beslutninger å gjøre

Hvis skap er veldig datert, eller om dører er skadet eller mangler, kan du erstatte dører og maling boksene. Dette er et flott alternativ hvis kjøkkenet er konfigurert til din smak og boksene strukturelt lyd. Nye dører kan legges for en brøkdel av prisen av alle nye skap. Dersom dørene er lyd, men ikke den stilen du liker, kan du legge til støping å gjenoppfinne dem. Det er et par andre beslutninger du må gjøre når du velger å male skap. Hvilken farge vil du male dem? Ønsker du en farge, eller vil du kontrast boksene, forming og dører? Er innsiden av skap OK eller gjør de trenger maling også?

Typer maling

høyglanset emalje maling er ekstremt slitesterk, men kommer i færre fargevalg enn andre formuleringer. Emalje er olje og krever en kjemisk slik som mineral brennevin for opprydding. Fordi det går på tykkere og tørker langsommere, tenderer det til å ha en glattere overflate gang tørr, viser færre penselspor. Vannbaserte akryl malinger kommer i et bredere utvalg av glans valg, inkludert flatskjerm, eggeskall, sateng, semi og full glans. Akryl kan rengjøres med vann og tørker svært raskt. Det er også mange faux finish og glasurer som kan gi skap en high end utseende. Disse er vanligvis brukes etter en base strøk maling, og søknaden teknikker er tilnærmet uendelige.

Forberedelse er viktig

Riktig forberedelser er nøkkelen til et profesjonelt utseende, kvalitet jobb. Hvis skap ikke er laget av tre, må du finne ut hva overflaten er for å forberede skikkelig. For maling til å følge enhver overflate, må overflaten grundig slipes. Du må fjerne gammel maling hvis det er chipping, peeling eller boblende. Hvis det er noen maling drypper fra tidligere maling jobber, sørg for å sand dem glatte slik at de ikke viser gjennom den nye strøk med maling. Fjern hardware, dører og lister, og sand separat for de beste resultatene.

Primer

Enhver oljete flekker bør fjernes hvis mulig. Hvis du ikke kan fjerne dem, bruke en høy kvalitet forsegling grunning før du maler. En tetting primer ikke bare blokkerer flekker, men kan du gå fra én farge til en annen lettere. Primer kan også være farget for å redusere antall strøk med maling du skal bruke for høy intensitet farger som rødt. Hvis skap er laminert med melamin eller andre ikke-tre materialer, må du bruke en plast primer for å sikre at toppen strøk med maling vil følge.

Maleri

Når grunningen er tørr, kan du begynne å male. Hvis du gjør to eller flere farger, kan du masken områder som har vekslende farger. Bestem hvilket område har den lyseste fargen, og male det første. Maling som mange strøk av hver farge som nødvendig for å oppnå en glatt, jevn finish. Når du har fullført maleriet, la skap tørke godt, noe som kan ta flere dager, avhengig av hvilken type maling som brukes. Når malingen på skap har herdet, kan du monterer dører, feste forming og fylle opp skap.

Andre artikkelen

 • hvordan bli en bedre fotojournalist
 • hvordan å trekke en ørn med et amerikansk flagg
 • hvordan gjøre glitter ord
 • hvordan å male en aluminium taket
 • hvordan du slår en gammel sigar boksen inn et minnesmerke boks
 • hvordan å lære japansk børste maleri
 • hvordan blande farger å male fjerne fjell
 • hvordan du får en vurdering på indisk keramikk
 • historie asiatiske kunst
 • hvordan å male vinranker og drue klynger
 •