hvordan sette opp din egen gratis video fotografi nettsted

hvordan sette opp din egen gratis video fotografi nettstedMange fotografer og videofotografer stuggle med måter å vise fram sine arbeider til massene på nettet. Det er foto-deling nettsteder som Flickr og video-deling nettsteder som YouTube, men en populær måte å vise frem relaterte bilder og videoer på samme side er ved å lage ditt eget bilde og video nettsted. En måte å gjøre dette på er ved å lage en enkel, men elegant, foto blogg med en unik mal, flere faner og en enkel (og gratis) måte å laste opp og dele fotografier

Du trenger:.
Digitale bilder /video på maskinen din.
Computer.
Internett-tilgang.
Adobe Dreamweaver-programvare (eller lignende).


en.
Gå til nettstedet blogger. com. Klikk på "Opprett en blogg" og følg instruksjonene for å lage din egen blogg. Gi bloggen et navn som representerer din fotografering eller videography. Selv blogger startet som digital tidsskrifter holdt online, de nå kan formes til mini nettsteder.
To.
Besøk nettsiden bloggertemplatesblog. com og finne en mal som passer best til dine behov for fotograferingen . Velg en mal som har flere faner om du vil ha en "kontakt meg"-kategorien på nettstedet ditt eller en fane kobler til din profil på et sosialt nettsted medier som Facebook eller Myspace.
Tre.

Klikk på malen du ønsker for nettstedet, og klikk "Last ned" for å få koden. Åpne den nedlastede filen og dobbeltklikk på den. XML-filen i mappen for å åpne filen i Adobe Dreamweaver. Kopier og lim inn koden fra åpnet filen til en ny Dreamweaver HTML-dokumentet.
Fire.
Rediger kategorien /link navn og opplysninger for å gjenspeile det du ønsker å ha på nettstedet ditt . For eksempel: Hvis kategorien viser seg som "Tutorials" og du vil at den skal si "Contact," erstatte "Tutorials" med "Contact" i Dreamweaver og endre link fra en http:to en "mailto" og din e-postadresse. Slett alle uønskede faner ved å slette koblingene og tekst knyttet til dem i Dreamweaver dokumentet.
Fem.
Klikk på "Oppsett" på Blogger-bloggen din er "Dashboard" på Blogger. com. Klikk deretter på "Rediger HTML" i menylinjen. Kopier og lim inn HTML-koden fra i Dreamweaver dokumentet inn i boksen under "Rediger mal" på Blogger. Klikk på "Lagre mal"-knappen nederst på siden.
6.
Klikk på "Posting" kategorien i øvre venstre hjørne av Blogger nettsted for å få opp boks for å skrive en ny blogg. Legg inn dine bilder eller videoer her når du ønsker det ved å legge til "legg til bilde" eller "legg til video" ikoner på verktøylinjen i boksen. Du kan også legge ut linker til eksterne kilder som Flickr eller Picasa sider med bildene dine. Du kan bygge inn YouTube-videoer ved å klikke på "Rediger HTML" og limer inn YouTube embed koden i boksen.
7.
Klikk "Publiser innlegg" og klikk "View Blog" å se i arbeid. Utforsk Blogger "Dashboard" for å oppdatere din profil informasjon, legge personlige bilder og info og for å legge til flere innlegg med bilder og video.
8.
Send linken til bloggen din til venner og familie, post blogginnleggene til dine personlige sider på sosiale medier for å markedsføre dine foto og videography
9
I fremtiden, hvis du ønsker å betale for en "com. . . "eller". net "Web-adresse, klikk på" Innstillinger "i Blogger-oversikten, og klikk deretter på" Publishing. "Klikk på" Tilpasset domene for å endre din web-adresse til ditt nye domenenavn.

Tips og advarsler


 • Små bilder kan bli lagt til som miniatyrbilder automatisk og link til de større versjon av bildet.
 • Blogger er bra for små bruken av nettstedet eller forrett nettsteder med bare en hoved side for å legge til bilder og video. Wordpress fungerer også som en måte å bruke en blogg som en reell hjemmeside, med flere faner tilgjengelig.
 • Andre artikkelen

 • den beste måten å male et metall taket
 • Copic markører tutorial
 • håndtegnet effekt i photoshop
 • hvordan du får mest mulig ut av bildene dine
 • hvordan å bake emalje maling
 • hvordan å male virkelige ser flammer
 • hvordan bruke digitale bakgrunner
 • hvordan å male et rom uten å gjøre et forferdelig rot
 • hvordan å være trygg når du fotograferer dyreliv
 • hvordan å trekke en katt ansikt
 •