historie pointillism

historie pointillismPointillism er et maleri som, i stedet for slag av maling, består av maling prikker. Stilen er ment å gi deg muligheten til å blande punkter på en slik måte at du kommer unna med samme representasjon av en naturalistisk, tradisjonelt malt avbildning. Det var på sitt høyeste i de to siste tiårene av det 20. århundre, da det først startet

Branch av Neo-impresjonisme

Neo-impresjonismen var en kunst bevegelse av fransk opprinnelse startet i 1886, preget av maleri som understreket viktigheten i optikk. Dens utøvere trodde at separate, distinkte bruk av pigment vil gi bedre farger livligheten enn bare å blande den i sammen. Dette ble kalt blanding Optique (optisk blanding).

Georges Seurat

Den største tilhenger av Neo-impresjonistiske fargelære var Georges Seurat (1859-1891). Tilfeldigvis er han ansett som grunnleggeren av det Neo-impresjonistisk bevegelse, og hans vitenskapelige tilnærming til maleriet førte ham til funnet pointillism. Hans gale prestasjoner --- og den mest kjente eksempel på pointillism --- er "Sunday Afternoon på øya La Grande Jatte" (1884-1886) hvor små maling prikker i utallige farger som brukes til å beskrive flere personer i en park kan du å gjøre blending, i motsetning til maleriet allerede gjør det.

Paul Signac

Hvis Seurat var grunnlegger og mest kjente utøver av Pointillism, Paul Signac (1863-1935) var den mest ivrige propagandist. Han en gang uttalte at «den separerte elementene vil bli rekonstitueres inn briljant farget lys. " Han selv gjorde noen Pointillist fungerer, et eksempel er «The pavelige Palace, Avignon" (1900).

Henri-Edmond Cross

Henri-Edmond Cross (1856-1910) begynte sitt Pointillist periode etter møtet, og bruke tid med Paul Signac. Et eksempel på arbeidet i denne fasen er "sypresser på Cagnes" (1900). Cross var også assosiert med Seurat, han medgrunnlegger av Société des Artistes Indépendants (Society of Independent Artists) med ham i 1884

Limited Deltagelse

Art kritikere i. slutten av 1880-årene innførte begrepet "Pointillism" i et forsøk på å latterliggjøre verk av kunstnerne som malte på denne måten. Kanskje på grunn av slike kritiske resepsjonen, ikke for mange kunstnere i en alder praktisert Pointillism. I løpet av årene, men mistet begrepet sin brodd, og i dag brukes til å beskrive malerier av Neo-impresjonistiske kunstnere som Seurat, Signac og Cross uten de negative konnotasjon gang knyttet til den.

Andre artikkelen

 • tips om tegning et dyr
 • hvordan å lage notan papir kunst
 • historien om wang Center i Boston
 • informasjon om maleriet møbler
 • hvordan å tegne tegneserier og begynnelsen av kunst uttrykk
 • japanese print gjør
 • Slik airbrush maling flammer
 • anime bakgrunn tutorial
 • steg-for-trinn Vitsetegningene
 • anime tegning og fargelegging tutorials
 •