wire håndverket prosjekter for barn

wire håndverket prosjekter for barnDet er mange typer kunst prosjekter du kan lage med barna. Ett materiale som kan være under utnyttes når det gjelder kunst og håndverk prosjekter er wire. Wire kan virke problematisk på grunn av sin skarpe ender, men det kan bøyes inn mange morsomme og engasjerende kunstprosjekter som ditt barn vil like.

Fancy Wire navn

En enkel wire prosjekt for barn er et fancy navn håndverk, noe som vil skape en unik og fancy kursiv versjon av deres navn som skal vises i deres rom eller hvor som helst i huset. Det er best å bruke wire som er litt tyngre for dette prosjektet. Craft wire som er 22-24 gauge er perfekt. Denne ledningen kan finnes på enhver hobbybutikk. Du bør også ha nål-nese tang, saks og noen fargede perler.

Klipp av en to-fots lengde på wire, som er mer enn nok til å skape et navn. Skyv perler på ledningen før du begynner å bøye den. Ved hjelp av tang, forsiktig bøye ledningen inn i form av et navn. Det er best å bruke kursiv bokstaver for dette prosjektet. Prøv å holde et par perler på hver bokstav, mens bøying. Når ferdig, henger navnet ut av en spiker for enkel visning.

3-D Mobiles

En annen morsom wire håndverket er den 3-D mobile. Denne enkle håndverket kan gjøres med et par wire kleshengere. Har barna velger et tema for den mobile før start. Eksempler på tema er sport, film, frukt eller musikk. Velg et tema og tenke den slags ting å sette på mobilen. Samle saks, fargestifter, maling, tusjer, garn, streng, lim og noen pre-rettet wire kleshengere.

Bend ledningene for hånd til den grunnleggende formen. Bruk fargestifter, maling og markører til å tegne og fargelegge objekter på bygging papir. Bruk saks til å kutte konstruksjonen papiret i former som passer inni ledningen rammer. Koble konstruksjonen papir til ramma av taping, kabling eller limes. Fest strenger til wire rammer og knytte dem til en intakt wire kleshenger. Til slutt, suspendere mobil fra et tak eller høyt sted der den kan henge fritt.

Dream Catcher

Dream hvalbåter er eldgammel indiansk håndverk som ble antatt å bokstavelig talt fange gode drømmer og filtrere ut de dårlige. Dream hvalbåter har blitt vanlig kunsthåndverk, og wire drøm hvalbåter er enkelt for barna å gjøre. Alt de trenger er en ledning kleshenger, garn, hvit lim, fjær og perler.

Bend ledningen hengeren inn i en sirkel og knytte det stengt med garn. Opprett et spindelvev effekt inne i sirkelen ved hjelp av garn. Arbeid perler på tråden før du setter tråden på sirkelen. Ta tråden og flytte den rundt på siden av sirkelen og bringe det frem og tilbake igjen og igjen i forskjellige mønstre. Når ferdig, ta tråden tilbake til toppen, og bind den til toppen. Trim overflødig garn og slips fjær til drømmefangeren ved hjelp av garn. Tie noen strømmer av garn til bunnen om en fot lang. Bruk lim overalt det er nødvendig for å holde drømmen catcher fast tilkoblet.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan lage din egen superhelt logo
 • hvordan å velge en digital SLR-objektiv
 • tips om hvordan å få tørket latex maling ut av en pensel
 • hvordan du bruker kalligrafi penn sett
 • hvordan å reparere gips
 • hvordan gjøre sjablong kunst
 • Hvordan vite når navlen ringen er helbredet
 • hvordan å trekke en spiralformede gear
 • biografi om kunstneren Craig Martin
 • hvordan å få ideer til å male for en utstilling og systematisk utføre den
 •