typer fotografi utskrifter

typer fotografi utskrifterDu trenger:
maling
. beskyttende lakk.
drop kluter eller tarps.
fans.

Fotografisk utskrifter varierer mye i papir teksturer, spesielt belegg, presentasjon metoder og utstyr som brukes til å lage utskriften. Flere utskrift teknikker har vært på plass for over 100 år og er fortsatt effektive i denne moderne verden av digitale bilder. Andre metoder for trykking har vært eksistert i bare et tiår eller to, men har et sikkert grep om det meste av fotografiske utskrift markedet.

Svart og hvitt Silver Halide Posters

I slutten av det 19. århundre, utskrifter fotografiske på sølvbaserte papir begynte å dukke opp i kunstneriske og portrettfotografering samfunn. Ifølge Ilford Photo, et papir produsent, "sølv gir bedre kontroll over bildet tone og er forutsigbar, pålitelig og stabil. " Utskrifter er skapt ved å utsette en bit av sølv-belagt papir å tenne vist gjennom en negativ, som er plassert i en enlarger å gjøre utskriften. Selv om prosessen har utviklet seg noe gjennom årene, er den opprinnelige konseptet fortsatt i praksis i dag, og mange svarte og hvite fine art fotografer fremdeles skrive ut og forstørre sine egne bilder fra negativ film.

Digital Posters

Med bruk av digital fotografering, lage digitale fotografiske utskrifter har blitt en mainstream metode for å forstørre bilder. Variasjonen av utskriftsalternativer spenner fra en termisk sub-dye utskriftsprosessen og arkivmateriale pigmentert blekk som brukes på større utskrift maskiner. Ved å anvende et spesielt belegg som absorberer fotografiske blekk, nesten alle papir overflate som får plass i en digital skriver kan brukes til å overføre et bilde og lage en utskrift.

Machine Skriver ut fra C-41 Film

Selv om tradisjonelle fargetrykk fra filmen blir noe foreldet, fotolaboratorier gjør fortsatt lage utskrifter med store maskiner som prosess og skrive ut fra C-41 film eller tradisjonelle farger 35 mm film. Mange av disse labs skal lage utskrifter i en time eller mindre når rullen er behandlet. De samme maskinene vil gjøre en rekke opptrykk fra negativer med størrelser opptil 11 X 14 inches. Større farge forstørrelser er vanligvis gjøres for hånd med en prosess som ligner den svarte og hvite utvidelse men ulike papirer og fargede filtre brukes til å opprette fargebildet.

Canvas Skriver

Canvas utskrifter laget av digitale bilder er blitt en svært ettertraktet print produkt for portrett fotografer og deres kunder. Etter utskrift bildet på lerret-teksturert papir, vil fotolaboratorium teknikeren strekke lerretet og fest den til en treramme, innpakning utenfor lerretet rundt rammen. Mange online utskrift labs vil tilby dette alternativet for daglig fotografier og det er en utmerket måte å dekorere hjemmet eller kontoret.

Andre artikkelen

 • hvordan å blande olje base maling
 • hvordan du skriver for en kunst stipend
 • hvordan gjøre gull maling
 • hvordan å bruke fuktighetskrem med airbrush tatoveringer
 • Slik finner huset malere
 • abstrakte strukturert maleri ideer
 • maling skraping fjerning
 • Slik Refinish Baseboard ovner
 • hvordan starte et portrett bedrift med et digitalt kamera
 • hvordan du kan lage dine egne inspirerende bokmerker
 •