nattfotografering triks

nattfotografering triksDu trenger:
maling
. beskyttende lakk.
drop kluter eller tarps.
fans.

En rekke fantastiske landskap kan bli fotografert etter mørkets frembrudd. Noen natur kan også virke mer dramatisk i nightlight snarere enn i dagslys. Det er imidlertid relativt vanskeligere å eksponere riktig nattestid i motsetning til dagtid bilder. Nøkkelen er å vite hvordan du skal bruke lange eksponeringer som er nødvendig for å ta bildet sammen med andre etter-mørkt bilde triks.

Høyre Timing

For å få mer informasjon om en natur, profesjonelle fotografer foretrekker å ta nighttime bilder rett etter at solen har gått ned, ikke når det har gått helt mørk. Dette er vanligvis den tiden av dagen når du kan få flotte farger på himmelen som dyp blå, rød, oransje eller lilla fargetoner. Kunstig lys, som gatelys og neon lys, også blanding jevnere i en skumring scene bilde i stedet for i en scene med en pitch mørk bakgrunn.

Bruker stativ

En tripod er nødvendig for å ta bilder under mørke lysforhold forhold fordi du trenger lang eksponering for å avsløre bildet. Det er nesten umulig å ta skarpe bilder uten en stabil montere støtte for kameraet ditt. Når du ikke bruker stativ, kan bildet se ut tilstrekkelig fokusert på LCD forhåndsvisning. Men uklarhet vil åpenbart vise når du ser den senere på en dataskjerm, og på fotoutskrifter, spesielt på fotoforstørrelser.

ISO Innstilling

ISO-innstillingen påvirker kameraets lysfølsomhet for å riktig avsløre en image. For å fotografere i mørke omgivelser, sette ISO til høyeste innstillingen (400, 800,1600 eller høyere, avhengig av kameraet ditt) så lenge bilde støy eller korning ikke vises på bildene. Hvis, for eksempel, bruker du IS0 1600 og bildestøy er synlig, senk den ned ett stopp til 800 eller to stopp til 400. Finn den riktige ISO-innstillingen som øker kameraets sensor følsomhet for lys og samtidig gir deg fremdeles kornfrie bilder.

Bracketing din Shots

Det er relativt mer vanskelig å få riktig eksponering av et nighttime over en dagtid scene. Du må stille lukkeren på kameraet til å holde åpent lenger å slippe inn mer lys for å justere eller en større blenderåpning. Den eksisterende lyset forandrer seg også raskt ved fotografering i skumring, så bracketing bildene dine er nødvendig. Skyt din scene som foreslått av kameraets lysmåler, og deretter undereksponere eller overexpose bildet med 1 til 2 stopp (-1 til -2 og 1-2 eksponering). Avanserte speilreflekskameraer har automatisk eksponering bracketing funksjoner som lar deg skyte "klammen skudd" og deretter bestemme senere hvor eksponering den beste se etter det endelige bildet.

Keep on Øve

En fantastisk nighttime bildet er vanligvis ikke et resultat av bare ett enkelt bilde er tatt. Digitale kameraer lar deg skyte så mange bilder du trenger avhengig av bildelagring, så hold skyting og forhåndsvise LCD-avspilling. Juster innstillingene etter behov og holder på å eksperimentere. Se etter elementer som vann og glatte overflater å inkludere interessante refleksjoner i bildet. Et kamera med en blits som kan settes til treg bak synkronisering eller en lang eksponering kan gi kunstnerisk lys stier fra lysene for kjøretøyer.

Andre artikkelen

 • hvordan å rydde opp en bakgrunn i photoshop
 • hvordan du oppretter ordet ballonger
 • hvordan å bruke olje blyanter på papir
 • hvordan du bruker en pentax 67
 • hvordan å lage en papir mosaikk solsikke
 • hvordan å trekke en valp labb utskrift
 • hvor å bevare leire skulptur
 • utvendig hus maling farge ideer
 • hvordan å trekke et tog bil
 • hvordan å trekke en plen stol
 •