labret infeksjoner

labret infeksjonerEn labret piercing er plassert under den nederste leppen og sentrert over haken. En klient bærer en ring eller labret stud i denne piercing. Den labret er en unisex piercing men smykker bæres av kvinner i denne piercing tendens til å være mindre å se estetisk tiltalende med mindre ansiktstrekk

Du trenger:. .
Maling
beskyttende lakk.
drop kluter eller tarps.
fans.

Typer

Labret piercing er utsatt for bakterielle infeksjoner, slik som stafylokokker, kontakteksem og allergiske reaksjoner. Motta en labret piercing fra en profesjonell piercer, og etter retningslinjer gitt ettervern er de beste måtene å unngå en infeksjon. Infeksjoner er mulig fra utstyr eller nåler som ikke er sterilisert riktig. Dersom en person som tilbyr å pierce din labret ikke fungerer i en profesjonell, lisensiert butikk, vil han ikke ha tilgang til en regelmessig spore-testes autoklav som gjengir utstyr steril etter en syklus. Koker utstyr eller mottakerutstyr via epost, ikke gjør dem ikke sterile. Bare en autoklav gir blod-patogen-fri utstyr.

Time Frame

Hele healing periode for en labret piercing er vanligvis seks til åtte uker for en sunn klient. Den labret piercing er utsatt for smitte under og etter healing perioden. De to første ukene av healing består av de mest hevelse og utstråler av væsker og forming av skorper. Huden rundt piercing er rød og kløende. Kunden vil trolig føle mildt ubehag.

Identification

Rødhet, hevelse, skorper og ekskreter er normale reaksjoner på en helbredende labret piercing, kjent som irritasjon.

En infeksjon i en labret piercing har illeluktende og tykke væskende væsker. Disse væskene er gule, grønne eller grå i fargen og er kombinert med sterk smerte eller hevelse. Røde striper rundt labret piercing også indikere en infeksjon.

Indikasjoner på en allergisk reaksjon er en rød eller kløende utslett eller i hullet på piercing åpning som er en større størrelse enn smykker. Besøk en profesjonell piercer å spørre om symptomene til å identifisere en infeksjon. Klienter ofte feil irritasjon for en infeksjon.

I tilfelle av en infeksjon, leder en profesjonell piercer en klient til en lege. Den profesjonelle piercer minner kunden på ettervern retningslinjer og drøfter kundens daglige rutine og rengjøring for å finne ut hvorfor infeksjonen oppstod.

Hensyn

Smykker må forbli i labret piercing dersom kunden har en infeksjon. Ta av smykker hindrer smitte fra drenering og fører til abscess. Labret piercing infeksjoner oppstår fra en klient nekter å følge ettervern retningslinjer eller fra kunden velger å motta en piercing fra et ikke profesjonell. Hvis piercee ikke kan ta vare på en labret piercing i minst åtte uker eller kan ikke betale en profesjonell til å utføre piercing, skal piercing unngås.

Foreldre vurderer denne piercing for barnet sitt behov for å vurdere løpetid sine barn og hvis barnet er ansvarlig nok til å ta vare på et åpent sår. Profesjonell piercers ofte diskutere med foreldrene til hygiene vaner av barnet og om barnet er motstandsdyktig mot daglige gjøremål før du utfører piercingen på en mindreårig.

Forebygging /løsning

En infeksjon i en labret piercing er lett unngås ved å følge ettervern retningslinjer gitt av piercer. Disse retningslinjene omfatter daglig renhold av piercing, holde hendene vekk fra piercing og unngå dype kyssing og oralsex.

Forske piercer og butikken utfører piercing er nøkkelen til å unngå en infeksjon. Ta en tur i butikken og spør pierceren om en bakgrunn i blodbårne patogener trening, en spore-testet autoklav og Biohazard beholdere for brukte nåler. En piercer som er utdannet i sterile og aseptisk teknikk og hvem som bruker steriliseres skikkelig instrumenter sikrer en minimal sjanse for infeksjon.

Andre artikkelen

 • hvordan du slår ditt barns kunstverk til en minneverdig gave
 • hvordan komme gløden stikker ut av maling på vegger
 • hvordan å tegne med høyre hjernen
 • selvportrett kunstaktiviteter
 • hvordan å lage en t-skjorte til noe moteriktig
 • hvordan vanntett stukkatur
 • natt portrettfotografering tips
 • hvordan å ta vare på for oljemaling
 • air børste maleri tutorial
 • maleri aluminium shutters
 •