ideer for å sette ut kunstprosjekter

ideer for å sette ut kunstprosjekterSett ut eller vise kunstprosjekter i henhold til type arrangement eller sted du er på. Hvis du setter kunst ut på en kunst show konkurranse, følger alle retningslinjer for å kvalifisere. Hvis du setter ut kunstprosjekter hjemme, slik som dekorasjon skjerm eller for en oppgradering fest, beskytte verdifulle kunstgjenstander og holde dem borte fra "opptatt" steder i ditt hjem.

Tabell Display

Bruk en stort nok bord til å vise alle ønsket kunstverk som keramikk, malerier eller skulpturer. Unngå å fylle bordet med kunsten stykker ved å gi brosjyrer om kunst (eller andre "leser" materiale). La det være nok plass slik at du kan godt sitte bak bordet og snakke med folk som går forbi. Hvis du har figur kunst og malerier til å stille ut, heng maleriene langs kanten av bordet og vise din favoritt maleri på et staffeli, enten på bordet eller ved siden av den.

Art Party

Design et parti som feirer du og dine gjester "kunstverk. Be hver gjest til å ta med en eller to kunstverk til ditt hjem en uke før festen (eller hvor mye tid du må sette opp et parti). Intervju dine gjester når de ankommer med sin kunst om stykket de bidrar til partiet. Still spørsmål som "Hva eller hvem inspirerte deg til å lage dette?" og "Kan du beskrive prosessen med å skape dette stykke?" Skriv et kort avsnitt for hver bidratt arbeid og sette den av kunstverk presentert slik at gjestene har litt bakgrunnsinformasjon om hverandres arbeid. Sett alle innsendte kunstverk ute i ett område utpekt for visning av kunst. Dette kan være en stue, ekstra soverom, kjeller, etc.

Charity Event

Hvis du er en grunnskole formingslærer, for eksempel, utpeke en uke eller to på å lage kunst for å donere til et sykehus, fosterhjem gruppe hjemme, eller ønsket veldedighet. La elevene også lage en måte som lett viser kunsten når veldedighet hendelsen finner sted. For eksempel studenter som skapte malerier kan vise sine kunstverk som en collage på et stort stykke kryssfiner som kan utformes som kunstverk og donert til veldedighet. Keramisk eller skulpturert kunsten kan settes ut på sokler eller kolonner for enkel visning. Sokler og kolonner kan være gjenbrukbare (eller resirkulerbart) pappesker eller trekasser, for eksempel. Utnytte alt du bruker for å sette ut og vise kunst som en sjanse til å lage kunst ut av disse elementene for donasjon.

Andre artikkelen

 • hvordan og når å sprette kamera lys
 • kunstfestivaler i texas
 • hvordan du oppretter en pinne familie
 • hvordan å underholde barn innendørs, på en regnværsdag
 • hibiscus tatovering ideer
 • hvor å fjerne akryl flekker
 • hvordan å lage en lysbildefremvisning fra gamle bilder for en karusell projektor
 • Slik blyantskisse klær
 • hvordan å blande olje maling for å få koksgrå
 • artist verktøy som brukes til å blande og gni pasteller og trekull
 •