hvordan du slår et tre vase

hvordan du slår et tre vaseMange mennesker å leve snu tre vaser, og deretter selge sitt arbeid til butikkene. Andre mennesker bare nyte det som en hobby, og vise deres arbeid rundt hjemmet sitt. I alle tilfelle, er det viktig å merke seg at tre snu tar en rettferdig nivå på kunstnerisk evne. Som å tegne eller male, noen mennesker er naturlig bedre til det enn andre. Som blir sagt, alle kan lære å slå et tre vase ved hjelp av riktig verktøy og materialer, og etter en rekke trinn. Bruk alltid vernebriller når du skrur tre, slik at ikke partiklene fly inn i øynene.

Du trenger:
vernebriller
. 4 1/2-inch tre kvadrat.
Båndsag.
Centers.
1/2-inch roundnose skraper.
600-sandpapir.
Drill.
Wood finish.
Arbor.
Tripoli.
10-tommers-diameter bomullspad.


en.
Cut klossen til en sylindrisk form med bandsaw. Formen bør være smalere på toppen, og bredere nederst, og bør løst ligner en vase. Start kutte på toppen av klossen første, rundet toppen og gjøre topplagene smal og tynn for halsen på vasen. Deretter rundt bunnen, slik at bunnen og sidene under halsen er betydelig bredere enn toppen.
To.
Sett formede blokken mellom de to sentrene, som jobber ligner en skruestikke , og trekk dem ved å vri håndtak på begge ender for å holde blokken på plass. Et av sentrene vil ha en test tube-lignende utvekst som er satt inn i skogen der toppen av vasen vil bli. Roter blokken, og deretter gjøre opp status ut fra hver ende.
Tre.
Form veden inn i en mer distinkt vase form med roundnose skrape, basert på hvordan du vil at vasen å se. Dette betyr utdype den opprinnelige figuren du gjort med sagen ved ytterligere avrunding topp og bunn med skrapen slik at en faktisk vase formen vil bli klart.
Fire.
Roter vasen mer på dreiebenk av sentrene (fem eller seks rotasjoner), deretter sand det ned med sandpapir, få det så glatt som mulig. Klipp av pluggen formet fremspring på hver side, og bor et 9/16-inch hull 3 inches dyp, noe som vil gi reagensrør-formet senter for å settes inn igjen og hul ut vasen.
fem.
Coat vasen med en tre finish av ditt valg, og la vasen tørke. Etterpå, montere bomullsdott til Arbor ved å skyve puten over fronten på Arbor og klipping den på plass. Hell Tripoli polish på bomullsdott, så buff veden vasen mot dette spinning pad til du er fornøyd med det endelige resultatet.

Andre artikkelen

 • hvordan å blande toner i oljemaling
 • hvordan å male religiøse menneskers ansikter
 • Slik starter en tegning bedrift
 • hvordan å male landskap i stil med Renoir
 • hvordan gjøre fordøyelsesbesvær lettere å forholde seg til - hjemme rettsmidler
 • hvordan å lage en glassfiber skjema
 • hvor å konvertere Flip Mino, hd Flip Mino mp4, avi snø leopard
 • hva er maleriet et segl pels?
 • hvordan sveise metal kunst
 • hvordan å få øye på en skulptur av Giacometti
 •