hvordan du arbeider med akryl blekk

hvordan du arbeider med akryl blekkAkryl blekk er en akrylbasert, vannbestandig blekk som kommer i flere stilarter, og har fleksibilitet til å brukes enten som en akvarell eller akrylmaling. Enten du er en begynnelse eller mer erfaren artist, lære hvordan du arbeider med akryl blekk kan gi deg verdifull kunstnerisk erfaring og øke fleksibiliteten mellom medier
en.
Skisser tegningen. Før arbeider med akryl blekk, hjelper det å skissere en foreløpig tegning på papiret med en lett blyant. Skissen vil veilede deg i bruk av akryl blekket.
To.
Bruk en syntetisk pensel. Akryl blekk tendens til å være sure og kan skade naturlig hår børster.
Tre.
Vask papir. Akryl blekket tørker raskt og har en tendens til å blø inn i papiret, slik vask papiret før du bruker akryl Blekket kan gjøre akryl blekket mer spreadable og gi deg mer tid Vask papiret ved å ta en pensel, dyppe den i vann, og lett børsting vannet over papiret før bruk.
fire.
Bland akryl blekket med vann. Bruk et papir plate eller en palett å blande vann med akryl blekk før du bruker det til papiret. Mengden vann du kan bruke med akryl blekk kan variere, men jo mer vann du bruker, jo mykere og mer utvannet fargen. Blanding akryl blekket med vann kan tillate deg å bruke akryl blekk som en akvarell, noe som gir deg mer kontroll over konsistensen av blekk og gjør blekk mer flytende og spreadable.
Fem.

Bland farger på paletten, ikke papiret. Akryl blekk blander seg ikke godt på papiret, som det har en tendens til å stikke uansett hvor den er plassert og ikke flyter veldig bra. Bland farger på paletten forhånd for å få ønsket farge og konsistens.
6.
Hold pensler og palett vått. Bruk en atomizer å av og til spray paletten ned, og dyppe pensler i en kopp med vann før og etter bruk av akryl blekk for å holde penselen våt. Letting akryl blekket tørt på en pensel eller palett kan ødelegge det.
7.
Paint bakgrunnen først. Bakgrunnen er generelt mindre detaljerte enn i forgrunnen av et maleri, så male bakgrunnen og la den tørke før maling forgrunnen.
8.
Maling i lag. Siden akryl blekk ikke bland godt, male et lag med akryl farge og deretter la det tørke, og mal på toppen av det å legge til flere detaljer på maleriet.
9.
Arbeid raskt. Siden akryl blekket tørker raskt, arbeide raskt for å produsere den beste effekten og holde malingen tørker før du er ferdig å bruke en bestemt farge.
10.
Rengjør pensler etter bruk. Ta et papirhåndkle og forsiktig klem og tørk av børster, deretter vaske børstene i varmt såpe og vann.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre fordøyelsesbesvær lettere å forholde seg til - hjemme rettsmidler
 • hvordan å lage en logo på nettet
 • hvordan man kan organisere et essay konkurranse
 • blomst tatovering ideer
 • hvordan å lage kunst for silke screening
 • hvordan å oppdage og ta vare på Achilles senebetennelse
 • hvordan du justerer en høytrykks maling sprayer
 • hvordan å tegne gresk design
 • hvordan sette opp liner og Shader tatovering maskiner
 • hvordan å trekke for en levende
 •