hvordan bygge et fengsel art business nettside

hvordan bygge et fengsel art business nettsideEn fange vil ofte øse av sin kreative side som en form for å uttrykke seg selv mens han er låst opp. Han kan ikke tenke på kunst som blir mye å se på, men for andre er det en ekte kunstverk. Hvis du vet om noen som skaper fengsel art, kan du hjelpe ham gjøre fortjeneste fra kunsten ved å bygge et fengsel kunst nettside. Dette kan hjelpe den enkelte til å bli økonomisk uavhengige. Det kan også oppmuntre ham til å begynne nå for noe høyere i livet. Hvis kunsten er god nok, og han er løslatt fra fengsel, vil han ha en kunst bedrift som allerede blomstrer.

Du trenger:
Domenenavn
. Webhotell.
Scanner.
Bilder.
Betalingsløsninger.


en.
Registrer et domenenavn for din fengsel art business. Prøv å velge et domenenavn som inneholder setningen "Art. " Ved å gjøre dette, har nettstedet en større sjanse for å bli funnet av personer som type "Art" i søkemotorene. Du kan også bruke uttrykket "Prison Art. " Men, husk at ved å gjøre det, kan du skade salget. Noen mennesker er partisk, og vil ikke støtte noe som en fange gjør.
to.
Velg en web hosting leverandør for ditt nettsted. Hvis du skal selge fengselet kunsten til ditt nettsted besøkende, må du kontrollere at webverten tilbyr e-handel evner.
Tre.
Logg inn i kontrollpanelet for den web hosting konto. Åpne "File Directory. " Velg alternativet til "Last opp" bilder. Deretter kan du bla gjennom fengselet kunsten bildene som finnes på datamaskinen og laste opp bildene i filen katalogen. Hvis du ikke har noen fengselet art bilder på datamaskinen, kan du bruke en skanner til å skanne bildene inn på datamaskinen din. Hvis du har fengselet art at du har tatt med ditt digitale kamera, kan du overføre bildene til datamaskinen ved å koble en mini-USB-kabel fra kameraet til datamaskinen.
Fire.
Velg alternativet for å opprette en "ny" siden for å begynne å opprette sider for fengsel kunst nettstedet. Legg tekst til alle sider. For eksempel, på "Om oss" og "vår sak" sider, kan du nevner hvem du er, når du begynte å selge det fengselet kunst, og hvorfor du selger kunsten. Sørg for å strø uttrykket "Art" (eller "Prison Art" hvis det er din setning av valget) gjennom hele teksten som er på sidene dine. Dette bygger "Keyword Density" som er viktig for søkemotoroptimalisering (SEO).
Fem.
Ta med en "Galleri" siden for fengsel kunst. Husk å oppgi navnet på artisten og kostnadene for kunsten. Du kan plassere en "Kjøp nå"-knappen under hvert stykke kunst, så en nettside besøkende kan kjøpe kunsten. Nettsteder, slik som PayPal og Authorize. Net, vil gi deg koden du trenger for å integrere denne betalingen gateway på nettstedet ditt.
6.
"Lagre" og "Publiser" din fengsel art nettsted når du er fornøyd med det ferdige produktet. Du kan nå sende inn domenenavnet til søkemotorer så nettstedet kan bli funnet på Internett.

Andre artikkelen

 • hvordan å male vinyl eksteriør skodder
 • måter å tilberede og maling trehus
 • batteridekselet ideer
 • Slik holder kunsten konkurranser
 • hvordan du finner ut størrelsen for utformingen av en 3ft x 6ft banner
 • kan du selge litografier på Sotheby’s?
 • Slik skisse afro hår
 • ti beste kunstmuseer i USA
 • hvordan å selge keramisk kunst på internett
 • hvor å fjerne maling fra alum
 •