hvordan å trekke muttere og bolter

hvordan å trekke muttere og bolterTegning realistisk muttere og bolter er mulig ved å observere elementene tett og skissere akkurat det du ser. Men, er det enklere og raskere å trekke autentisk utseende muttere og bolter når du bruker en linjal og utkast kompass. I tillegg til disse verktøyene, som for tegning for hånd, mange to-og tredimensjonale programmer gjør mutter og bolt gjengivelse en enkel oppgave. Men ved hjelp av programvare fornekter deg tilfredsstillelsen du bare kan få fra å gjøre manuelle tegninger

Du trenger:.
Blyant og papir.
Linjal.
Drafting kompass


en
lett trekke i sentrum av et rent ark en serie på fire horisontale linjer med disse egenskapene:. .
Den øverste linjen er minst fire inches lang. Den nest høyeste linjen er en fjerdedel av en tomme under den øverste linjen, og parallelt med det. Line tre er omtrent en tomme under linje to, og parallelt med det. Line fire er parallell til linje tre og en fjerdedel av en tomme under det.
Disse linjene vil guide tegningen av bolten er tråder.
to.
Bruk en linjal for å plotte mellom fem og ti jevnt fordelte punkter på linje 1 (øverste linje). Space hvert punkt en kvart tomme fra forrige punkt.
Tre.
Gjenta trinn 2 for å plotte poeng for linje 2. Men, plott det første punktet nøyaktig midt mellom den første linjen er to punkter. Den resulterende punkter skal vises forskjøvet med linje 1 poeng.
Fire.
Gjenta trinn 2 og 3 for å lage poeng for linjene 3 og 4. Når du er ferdig, må du kontrollere at linje 3's poeng er offset (forskjøvet) fra linje 4 poeng.
fem.
Form omrisset av bolten er tråder. Tegn et linjestykke forbindelseslinjen ens første punkt og linje 2 første poeng. Deretter, for å få kontakt linje 2 første punkt linje 1 er andre punkt. Fortsett å skape disse segmentene for de resterende punktene på linjene 1 og 2. Resultatet vil bli en serie av "V" s, dvs. et jevnt bølget linje.
6.
Gjenta trinn 5 for linjene 3 og 4. Linje 4 korresponderer med linje 1, og linje 3 korresponderer med linje 2.
7.
Form bolten er tråder. Tegne et segment som forbinder den første "V" s dalen fra linje 1 og 2, med den andre "V" s topp fra linjene 3 og 4. Dette segmentet bør vises litt diagonal, flytte ned og til høyre.
8.
Fullfør trådene. Gjenta trinn 7 for å få kontakt de resterende "V" s mellom toppen og bunnen par linjer. Cap bolten rett side med en strengt vertikal linje segment.
9.
Form bolten hode. Tegn to strengt vertikale linjer fra linje 1 til linje 4. Den første linjen starter ved venstre "V" s peak eller dalen. Den andre vertikale er en fjerdedel tomme venstre for det første.
10.
Form skruehodet sine fasetter. Tegn to horisontale segmenter som forbinder de to vertikale segmenter fra trinn 9. Den øvre segment er en fjerdedel tomme under linje 1, og den nedre segment er en fjerdedel tomme ovenfor linje 4.
Dette trinnet fullfører fra siden av bolten.
11 .
Form mutteren. Ved hjelp av en redaksjonskomité kompass, tegne en sirkel med en radius på minst to inches.
12.
Plasser kompasset "ikke-blyant peker på ethvert sted på sirkelen omrisset, og deretter feie en bue som krysser sirkelen.
13.
Flytt kompasset ikke-blyant peker på skjæringspunktet du nettopp laget, og gjenta trinn 12. Fortsett denne progresjon, beveger seg rundt sirkelen til du har seks kryss.
14.
Connect, ved hjelp av en linjal, hvert par av tilstøtende kryss. Resultatet vil bli nut omrisset.
15.
Form mutteren hole. Reduser radius av kompasset med omtrent halvparten av hva du brukte for den ytre sirkelen. Deretter trekker en annen sirkel inne i yttarste. Bruk samme senter som den ytre sirkelen. Resultatet vil være ferdig mutteren.

Andre artikkelen

 • hva maling må jeg bruke til airbrush en t-skjorte?
 • hvordan å trekke virkelig grunnleggende personer
 • hvordan å reparere og billakkprodukter et badekar og vask
 • hvordan gjøre resirkulering logoer
 • hvordan gjøre ekstra inntekt fra kunsten din
 • hvordan du bruker xylene til å overføre fotokopieres bilder
 • hvordan gjøre begrenset opplag fotografiske utskrifter
 • hvordan å fotografere en Amaryllis
 • førskolen art læreplanen ideer
 • hvordan du har det gøy med barberskum
 •