hvordan å trekke folk med en blyant

hvordan å trekke folk med en blyantVed hjelp av en blyant for å trekke folk kan hente ut kunstneren i deg som du ikke visste eksisterte. Ved å følge noen enkle trinn, kan du slå et stykke papir i et portrett. Hvis du vet hvordan du skal tegne forskjellige former, som oval, og trekanter, kan du enkelt kombinere disse figurene til å gjengi en person

Du trenger:.
Pencil
Paper.
Bilde eller et fotografi.
Eraser.


en.
Forbered modellen du skal tegne. Begynn med et bilde i en bok eller et blad, et bilde eller et bilde på datamaskinen. Velg et bilde av en person som står opp-som vil være lettest å starte med. Lag en kopi av bildet slik at du kan tegne på den og gjøre notater. Hold det enkelt først, og ikke vær redd for å gjøre feil.
To.
Mål like store deler på bildet du arbeider fra å bruke en linjal. Lett trekke linjer over bildet, dele den i like segmenter. Normalt, vil hodet være i ¨¦n del, ville torso deles inn i noen få deler og lengden på resten av kroppen skulle følge i like store deler. Det er viktig å jevnt del figuren slik at den endelige tegningen vil se nøyaktig.
Tre.
Tegn disposisjonen for kroppen ved hjelp av ulike former. Først skisse en oval for hodet. Lett blyant på en linje som deler formen inn i vertikale halvdeler, husk at etter hvert vil du slette denne linjen. Separate ansiktet horisontalt i tre like deler ved å tegne vannrette linjer lett over det. Starter på den øverste linjen, blyant i to ovaler for øynene på hver sin side av den vertikale linjen. Tegn munnen med den nederste linjen i ansiktet som en retningslinje. Mellom øynene og munnen, setter nesen i midtpartiet.
Fire.
Skisser den øverste halvdelen av overkroppen ved å tegne rektangler for overkroppen og overarmene. Fortsett å bruke rektangler å plassere funksjonene i den nederste halvdelen av overkroppen, slik som lavere armer, hofter og mage området. Sett vertikale linjer mellom torso og hode til hals området. Se på segmentene i den nederste halvdelen av tegningen og bruker rektangulære former til å trekke beina og føttene. Skisser i oval der knærne blir plassert.
Fem.
Legg til funksjoner i disposisjonen som starter på toppen av hodet. Blyant i ørene, detalj øynene og forme skuldre og nakke med buede linjer. Fortsett å runde personens figuren ved å tegne buede linjer på kroppen.
6.
Legg detaljer som hender, albuer, knær og føtter. Tegn klær som personen har på seg. Når det generelle bildet er ferdig, slette alle linjene som du brukte for skisserer og segmentering. Skisser snirklete linjer å vise bretter i klær og skygge områder å markere ulike funksjoner rundt øynene, nese og lepper.

Andre artikkelen

 • Hasselblad objektiv informasjon
 • diy dowel rod monopod
 • hvordan å utforske dine kreative sider
 • hvordan du skriver for en kunst stipend
 • Listen over impresjonistiske malere
 • håndverket festivaler i Georgia
 • hvordan å fotografere ferie lys
 • hvordan å tegne buer i photoshop tre
 • Spansk tatovering ideer
 • hvordan er tre fotoalbum bøker laget?
 •