hvordan å tegne tegneserie dyr og mennesker

hvordan å tegne tegneserie dyr og menneskerCartoon dyr og mennesker har mye til felles som omfatter figurer i tegningene. Såvidt funksjonene går, tegneserie dyr viser ofte menneskelignende egenskaper. Når du oppretter tegningen, sørg for å gå over hver del for seg-dette vil sikre en mer ferdig produkt. Husk også at mange dyr kan bli tatt fra samme generelle former-for eksempel kan en hest figur lett gjøres til en sebra, et esel eller en ku

Du trenger: Blyant
Grei tegnepapir.
Bilde av foretrukket dyr (valgfritt).
Eraser.
Fargeblyanter.

Cartoon Dyr


en.
Trekk ut den foretrukne dyrets generell oversikt form, ved hjelp av et bilde som referanse om nødvendig. Sørg for å understreke dyrets tekstur i oversikten-for eksempel hvis dyret du tegner er hårete, lager lite spiky figurer som dott opp fra skissen. Gjøre figuren først, deretter arbeide struktur over det og slette bevis på linjen.
To.
Legg noen karakterisere funksjonene til dyret, viktigst i ansiktet. Cartoon dyr har store, runde øyne og også smile, rynke pannen eller skildre andre menneskelige følelser. Bruk øyenbrynene til å vise følelser i øynene. Øyenbrynene med de indre hjørnene peker nedover litt over øynene vil se sint, samtidig som små buer over og adskilt fra øynene kan vise lykke. Større forskjeller, for eksempel en snute eller klør, bør vektlegges for animasjon effekt også.
Tre.
Re-outline hele tegneserie dyr i svart farget blyant. Color i resten av dyret, med solid og jevn farge.

Cartoon People


en.
Tegn en generell menneskelig form på et stykke papir, med en blyant. Kontroller at proporsjonene er mindre realistisk og mer tegneserie-aktig:. . En litt større hode, lange lemmer og en mer kompakt overkropp alle ser flott ut på en tegneserie person
2
Fyll i mer detaljer om hva tegneserien personen har på seg til å reflektere identitet og holdningen til de spesifikke tegneserie. Sørg for å ta like fortelle tilbehør som en skinnjakke, en håndveske eller en boom box.
tre.
Fyll i ansiktet av tegneserien person. Overdriver alle funksjoner, gjør øyevipper lange og separerte, øyne større enn vanlig, og nesen i enten et punkt eller avrundet svinger
4
Lag frisyre for den tegneserie person. . . Heller enn å tegne individuelle hårstrå, tegne hele stilen som ett produkt før du legger et par linjer inne å foreslå en bestemt del eller flyt.
Fem.
Slett noen streif linjer med et viskelær . Color i tegneserien person med fargeblyanter, med lyse farger overalt, og en generell matchende ordning.

Andre artikkelen

 • hvordan å forsegle knop i malt tre
 • hvordan å trekke en konge charles cavalier spaniel
 • hvordan å blande maling for å få en fersken farge
 • hvordan du får en utgivelse for naken bilder
 • collage kunst opphavsrett
 • symbolsk tatovering ideer
 • fordelene med å bruke tegneprogrammer
 • hvordan hvordan bli en internett kjendis
 • nattfotografering triks
 • hvordan å lage en lue av aluminiumsbokser
 •