hvordan å male metall kunst hjemme

hvordan å male metall kunst hjemmeMetal art krever spesialiserte teknikker og produkter for å klargjøre overflaten og bevare den siste finish. Maling, pastaer, lakk er tilgjengelige med en nesten uendelig liste av måter å anvende dem. Anodisert belegg, pulver pels utførelser og andre prosess er også tilgjengelig for metal kunstverk. Finne riktig finish som forbedrer dine kunstverk til sin beste effekten kan ta tid og omtanke. Du kan gjøre noen av disse avsluttes hjemme med minimalt av utstyr og en liten bestemt område for maling.

Du trenger:
maling
. beskyttende lakk.
drop kluter eller tarps.
fans.

Hvordan Paint Metal Art i Home


en.
Sett opp din male området. Maleri hjemme krever at du tar spesielle forholdsregler for å holde den giftige gasser fra å invadere ditt eget hjem, og de av naboene. Du kan male eller i garasjen verftet området, men har fans tilgjengelig for å spre røyk fra spray maling eller sterkt luktende lakk. For heavy-duty prosjekter kan det være nødvendig å sette opp en maling messe laget av tarps eller klar nedgang kluter å inneholde overflødig spray og røyk. Kast alle gjenværende maling på din kommunalt avfall sentrum og fjerne all maling utstyr fra området etter å ha fullført.
To.
Forbered metall for etterbehandling. Du må forberede overflaten for å godta malingen eller metall vil ikke holde lakken i lengre tid. Dette innebærer å fjerne rust med en stålbørste, fjerne overflate oljer eller fett, og gjør at alt støv og rusk fra børsting eller sliping er helt fjernet. Dersom disse stoffene ikke er fjernet, vil eventuelle ekstra finish ikke holde til metall, eller det vil dukke opp under for malingen.
tre.
Bruk en god kvalitet primer på metallet. Du må prime metallet for at den skal være klar til å akseptere maling og for å hindre korrosjon av metallet overflaten. Self-etsning primer er et godt valg for denne prosessen fordi den inneholder en liten mengde av kjemikalie som vil gjøre overflaten ru metallet nok til å holde malingen. La primeren tørke i minst 24 timer før maling. Du kan også etse metall med en løsning på 50-50 prosent eddik og vann. La det tørke godt, så spray med vanlig primer. Tørk grundig.
Fire.
Bruk maling. Ved å bruke enten pensel eller spray, påføre malingen i et jevnt lag, unngå drypp og sveise sprut. La det tørke grundig. Påfør et lag om nødvendig, særlig hvis brikken vil være ute.
Fem.
Legg beskyttende belegg. Det finnes mange typer av beskyttende belegg for å fullføre din metal kunstverk. Urethane er et populært valg, og mange typer lakk er tilgjengelig. Det er best å eksperimentere med disse beskyttende belegg for å finne den beste som fungerer for metall kunstverkets forhold.

Tips og advarsler


 • Bruk av spray maling og lakk kan være svært irriterende for luftveiene dine. Bruk en maling maske for å beskytte lungene.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skjære et lys diffuser
 • Hvordan får jeg min panoramabilder skrives?
 • hva er sammenbrudd tegninger i 2d-animasjon?
 • hvordan du tilpasser livet størrelse standups
 • hvordan å male leve kanten ytterkledning
 • hvordan å trekke store sko
 • hvordan airbrush pels
 • hvordan å designe en plakat i photoshop
 • hvordan å bruke oljemaling på skinn
 • hvordan å lage en spirograph
 •