hvordan å lage en kjøtt farge i oljemaling

hvordan å lage en kjøtt farge i oljemalingFor å opprette en livaktig portrett bruke oljemaling, må du mestre gjøre hudtoner. Folk har forskjellige hudfarger, men alle variantene inneholder visse spesifikke farger. Lær hvordan du oppretter en grunnleggende, medium hud pigment først, deretter justere den til å skape høylys og skygge farger. Value (lyshet), fargetone og fargeintensitet finne ut hva hver farge ser ut. Variere mengden, verdi og intensiteten av hver farge i blandingen din og du vil være i stand til å matche enhver hudtone

Du trenger:.
Glass jar (babymat-eller sylte-krukke-størrelse, for eksempel).
Terpentin.
Artist's paletten.
Linolje.
Palettkniv.
Pensel.
Canvas bord.
Hvit titan oljemaling.
Kadmium gult lys maling.
Kadmium rødt lys oljemaling.
Kobolt blå oljemaling.
Okergul oljemaling.
Alizarin blodrød oljemaling.
Ultramarinblå oljemaling.


en.
Fyll glasset glasset 1 /4 full med terpentin og plassere pensel i den.
To.

Klem ca 2 inches av hvert pigment inn på artistens paletten. Legg ut pigmentene i en linje i følgende rekkefølge: titan hvit, kadmium gult lys, kadmium rødt lys, kobolt blå, gul oker, Alizarin Crimson og ultramarinblå
3
Bruk. . paletten kniv til å ta ca en 1-tommers lengde av hvit maling. Innskudd den hvite malingen under linjen av ren pigmenter, på paletten bord. Rengjør din palettkniv ved å skrape den på kanten av paletten.
Fire.
Plukk opp ca en halv tomme av gul maling med palettkniv. Smøre den på toppen av den hvite. Bland de to fargene sammen, trykke ned på dem med kniven din.
Fem.
Ta en liten skvett (ca 1 /3 av mengden det gule) av rød maling med kniven din. Bruk kadmium rødt lys for modne, sol-eksponert hud eller Alizarin Crimson for en ungdommelig, blek hudfarge. Bland de røde i den hvite og gule blandingen.
6.
Legg en ert størrelse skvett av kobolt blått til blandingen din. Blend godt, smøre alle fargene sammen med palettkniv. Dette er din generisk kjøtt farge.
7.
Grab noen av kjøtt farge blandingen med palettkniv, sette den i nærheten på paletten, og legge litt mer hvitt. Blend godt. Bruk denne tint for lyse områder.
8.
Ta en liten mengde av kjøtt farge blandingen, deretter legger du til en flekk av ultramarin blått. Blend fargene grundig med palettkniv. Grab noen okergul og bland det i. Bruk denne fargen på skygge områder.
9.
Ta pensel fra terpentin, trykke børsten mot glasset for å fjerne overflødig.
10.
Legg en eller to dråper av linolje til hver av de tre kjøtt-tonet blandinger. Swirl din pensel i den første "samlede" kjøtt farge. Maling fargen på lerretet bord. Fortsett å børste til du har brukt opp det meste av maling på penselen.
11.
Swirl din pensel i terpentin løsningen å rengjøre den. Igjen, trykk børsten mot containeren, klemme ut overflødig væske og leftover pigment.
12.
Plukk opp noen "høydepunkt" kjøtt farge med børste. Maling din markere fargen ved siden av din generelle hudfarger på lerretet bord. Børste til all malingen er deponert på lerretet. Grab noen av de "skygge" pigment. Børst den ved siden av to andre farger. Du har nå en generell kjøtt tone, samt en høylys og skygge variasjon av den fargen.

Tips og advarsler


 • Legg små mengder rødt for å varme opp hudfargen eller ultramarinblå å kjøle den ned.
 • Bruk okergul eller brent sienna for mørke complexions, skifte lys kadmium gule helt.
 • Når du bruker oljemaling, arbeider i et godt ventilert studio eller ute.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å trekke strengen ost personer
 • hvordan å male religiøse menneskers ansikter
 • morsomme fakta om olje-maleri
 • hvordan du lett et interiør for en fotoseanse
 • den beste malingen for interiør og eksteriør
 • Slik skriver graffiti
 • Slik sort lakk møbler
 • skilpadde tatovering ideer
 • eagle tatovering ideer
 • hvordan å trekke en bygate i ett punkt perspektiv
 •