hvor å fjerne akrylmaling fra lerret

hvor å fjerne akrylmaling fra lerretCanvas er ofte brukt som et materiale til å male med akryl maling. Akrylmaling er vann-basert, og er noe av det enkleste maling for nybegynnere å jobbe med fordi det passer godt, er lett å påføre og tørker raskt. En artist kan ønske å fjerne akryl maling fra et lerret, enten i et lite område eller over hele lerretet. Heldigvis, fjerne malingen er enkelt. Alt som trengs er noen enkle verktøy og mye tålmodighet

Du trenger:.
Akrylfarge
. Terpentin.
Mineral brennevin.
Ammoniakk.
Rubbing alkohol.
Myk klut.
Sparkel.
Gummihansker.
Matte medium eller Gesso.
Pensel.
Container store nok til å holde lerretet.
Oppvaskmiddel.
Myk børste.


en.
Inspiser lakken å se hvor mye du må fjerne. Det er lettere å fjerne små klatter av maling i stedet for en hel malt lerretet. Imidlertid, kan begge typer gjøres. Hvis du har malt på lerret, og deretter prøve å huske om du malt på lerretet med en Gesso eller annen tilberedning materiale over overflaten av lerretet. Hvis gesso er til stede, da malingen vil være lettere å fjerne. Hvis ikke, så lerretet trolig fortsatt være noe misfarget etter fjerning.
To.
Bruk gummihansker og arbeid i et godt ventilert område eller utendørs. Lag et lag med terpentin, mineral brennevin, rubbing alkohol eller ammoniakk i bunnen av beholderen. Gjør det dypt nok til å dekke lerretet helt. Plasser lerretet i beholderen og synker den under rengjøring løsningen. La lerret å sitte i løsningen for en time.
tre.
Fjern lerretet fra soaking løsningen og bruke en sparkel til å skrape vekk eventuelle gjenværende maling. Hvis noen maling fester seg på overflaten av lerretet, la den være alene for nå. Fjern så mye av maling som du kan med sparkel. Dersom malingen lagene er tynne nok, kan noen av malingen løses i terpentin løsningen og vil ikke være skrapes bort. Hvis du avdekker et lag av tørr maling, så gjentar soaking prosessen en gang til.
Fire.
Dypp en ren klut i noen terpentin eller annet rengjøringsmiddel og sted over de områdene hvor malingen har gjennomvåt dypt inn i fibrene. La klut til å sitte inntil terpentin har tørket. Gjenta denne prosessen til det ikke mer maling kommer opp med kluten.
Fem.
Legg noen dråper oppvaskmiddel i rent, varmt vann. Bruk en myk pensel til å gni løsningen over overflaten av lerretet. Skyll lerretet med vann alene, til det ikke mer såpebobler igjen. Dette vil fjerne alle spor av terpentin og gjenværende maling. La lerretet tørke over natten.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne øynene med manga studio
 • dekk etterbehandling ideer
 • instruksjoner for mini airbrushes
 • hvordan å lage en karikatur fra et bilde
 • layering teknikker for akrylmaling
 • headshot fotografiet tips
 • hvordan å skyte i natt og lave lys
 • digital vs tradisjonell kunst
 • underarmen tatovering ideer
 • hvordan å trekke øynene for en bunny kanin
 •