hvilke kjemikalier som i tatovering blekk?

hvilke kjemikalier som i tatovering blekk?Den tatoverings prosessen har endret seg lite over tid. Farget pigmenter er satt inn under huden med en skarp gjenstand eller nål, danner et design. Kjemien av tatovering blekk varierer, ettersom blekk ikke er vanligvis regulert, og kan inneholde en rekke kjemikalier for pigment. Når du er ute etter å bli tatovert, forstå innholdet i blekket kan bidra til å forhindre en allergisk reaksjon.

Brown, Tan og Black Ink

Oker, en forbindelse som består av leire og Ferric oksider, er en vanlig ingrediens i brun, tan og kjøtt-tonet blekk. Deep Browns er opprettet ved hjelp sparken ochres, som er oppvarmet for å fjerne ekstra fuktighet og gir en dypere farge.

Sort blekk er et fast innslag av tatovering og det er mange kombinasjoner av kjemikalier som brukes for denne pigment. Iron oxide var en gang en vanlig ingrediens i sort blekk, men enkelte stater som California har vært å forby bruk av tungmetaller i tatovering blekk. Moderne sort blekk inneholder karbon eller «logwood» som produserer tung svart toner.

Violet, grønn og blå

Violet blekk er opprettet fra mangan eller quinacridone. Problemet med mange fiolett blekk er en tendens til å fade med eksponering for sollys, forårsaker misfarging og krever ekstra touch-ups.

Ingredienser for grønt blekk omfatter prøyssisk blå, krom oksid, bly chromate, malakitt og ferrocyanides .

Blue blekk er laget fra en rekke kjemikalier. Potensielle ingredienser inkluderer lapis lazuli, kobolt og asurblått blues. En av de mest vanlige blå pigmenter er opprettet ved hjelp av kobber salter. Denne forbindelsen er FDA godkjent for bruk i baby møbler, leker og kontaktlinser.

Gul, Rød og Orange

Gurkemeie, felles kjøkken krydder, brukes ofte som en fargelegger for gult blekk. Andre gule inkluderer oker, kadmium gul, disazodiarylide, kurkuma gule eller krom gult.

Red blekk kan inneholde ingredienser som kadmium rødt, jernoksid (rust), og napthol eller sinober er alle brukt som rød tatovering pigment. Disse ingrediensene kan være forbundet med en felles allergisk reaksjon, også kalt "rød reaksjon", som fører til at tatoveringen til å bli sår og betent.

Orange pigmenter er ganske colorfast og er stabile, strukturert kjemikalier. Blekket potensial ingredienser inkluderer disazodiarylide, kadmium seleno-sulfide og disazopyrazolone.

Carrier Ingredients

Tattoo blekk inneholder en operatør, som brukes til å suspendere pigment. Moderne blekk bruke stoff som er ikke-reaktive som glyserin, trollhassel, etylalkohol eller rent destillert vann.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en fighter jet fly
 • omsorg for handblown glass
 • hvordan å lage en anime-versjon av deg selv
 • hvordan å fotografere kvinner vakkert
 • Listen over impresjonistiske malere
 • hvordan å male bord og list siding
 • sable hår vs geit hår
 • hvordan gjøre tatovering sjablonger bruke blåpapir
 • håndverket festivaler i Georgia
 • Slik galleri-wrap en primet lerret
 •