digital SLR vs vanlig digitalt kamera

digital SLR vs vanlig digitalt kameraValget mellom et digitalt speilreflekskamera og et standard pek-og-skyt digitalkamera kommer ned til hvor du har tenkt å bruke kameraet. Begge typer kameraer har sine fordeler og ulemper. Den største con av digital SLR er dens heftig prislapp. Men for profesjonell fotografering, er et digitalt speilreflekskamera viktig

Funksjon

Digital SLR-kameraer (DSLR) og vanlige digitale kameraer, også kjent som pek-og-skyt-kameraer eller digitale kompaktkameraer, og # xA0; gir to desidert forskjellige funksjoner for brukeren. Pek-og-skyt digitale kameraer har en tendens til å være mindre, ofte små nok til å passe i en lomme. Størrelsen på kameraet og automatisk modus gjør det til det perfekte kameraet for å ta stillbilder mens du er på farten. DSLR, på den annen side, er utformet for den seriøse fotografen. DSLR kameraer er større og du kan bytte ut linser, slik at du bruker den høyre linsen for hver situasjon. I tillegg er DSLR manuelle kontroller designet for erfarne fotografer som ønsker å ta større kontroll over sluttproduktet.

funksjoner

Den DSLR-kameraer har en manuell zoom, i motsetning til vanlig pek-og-skyt-kameraer som har elektroniske zoomer som er kontrollert med en knapp. Linser er flyttbare fra kameraet på en DSLR, i motsetning til pek-og-skyt kamera. Begge typer kameraer har en auto-modus og en manuell modus. Men den manuelle valgene på pek-og-skyt er mer begrenset enn alternativene for DSLR. Den DSLR-kameraet er mye større og bulkier enn vanlig digitalkamera motpart.

Fordeler

Fordeler av DSLR-kameraet inkluderer faktorer som bildekvaliteten. Dette fordi DSLR har større bildesensorer gi større pixel mengder. , I tillegg DSLRs også raskere lukkerhastigheter. Den store ISO-området på DSLR betyr at du kan ta gode bilder selv under dårlige lysforhold, uten blits. pek-og-skyt digitale kameraer er mindre og billigere. Disse kameraene er også mye roligere å drive enn en DSLR. Snarere enn å måtte sette opp skutt selv, kan brukeren bare ta bildet i auto modus. Dette gjør at en nybegynner å ta et anstendig bilde.

Hensyn

En viktig vurdering for noen å velge mellom en DSLR og et pek-og-skyt kameraet er prisen. Basen Prisen på et DSLR-kamera er betydelig dyrere enn et kompakt digital. I tillegg er de fleste eiere av DSLR kameraer velger å oppgradere objektivet, som er en ekstra kostnad å vurdere. DSLR-kameraer har en tendens til å være mer komplisert enn sine automatiske kolleger. DSLR-kameraer krever også mer vedlikehold. For eksempel, hver gang du endrer linsen, risikerer du å få skitt på bildesensoren, noe som resulterer i dårlig kvalitet på bilder. Men tendens bildekvalitet på pek-og-skyt-kameraer å være dårligere da de har mindre bildesensorer. Lukkerhastigheten er også tregere enn DSLR kameraer.

Potensielle

Etter hvert som teknologien fortsetter å endre, fortsetter gapet mellom DSLR-kameraer og vanlige digitale kameraer for å lukke opp. For eksempel er bildet sensorer på pek-og-skyt-kameraer blir bedre, men fortsatt ikke på kvaliteten på DSLR. ISO områdene fortsetter også å bli bedre på, noe som øker pek-og-skyt-kameraer allsidighet. Lukkerhastighet er en annen funksjon som også er forbedret i vanlig digitalkamera. Prisen åpningen er også lukke opp, DSLR-kameraer fortsetter å komme ned i pris.

Andre artikkelen

 • typer pinhole og HDR fotografering
 • hvordan skygge kartong bjørner
 • hvordan du skriver ut en pixelated bilde for en silketrykk print
 • hvordan å lage en lyskasse for små digitale objekter
 • keramisk kunsthistorie
 • Hva er definisjonen på naturfotografering?
 • Slik rate male spredere
 • hvor å fastsette mosaikk bilder
 • bamse tatovering ideer
 • hvordan å tegne holde folk
 •