definisjon av mote designer

definisjon av mote designerInstitutt og nettbutikker er fylt med ting som folk har på seg. Fagfolk som liker å jobbe med klær og tilbehør skaper disse elementene. De er spesialister innen fashion design. Dette feltet gir ca 22 700 arbeidsplasser, ifølge USA Bureau of Labor Statistics. Med litt grunnleggende informasjon om hva fashion design er, kan du avgjøre om fashion design er en karriere alternativet du kan nyte

Du trenger:. .
Maling
beskyttende lakk.
drop kluter eller tarps.
fans.

Definisjon

Fashion design er et område med studier og arbeid som konsentrerer seg om klær og tilbehør. Det innebærer å skape og produsere elementene folk har på seg. Utseende og funksjon av disse elementene avhenger av sosiokulturelle faktorer innenfor et område i en gitt tidsperiode, er så fashion design et felt som stadig er under utvikling.

Årstider

Fashion designe typisk skjer i to sesonger, ifølge å Apparel Søk. Designere release klær og tilbehør som er ment for høst /vinter og for vår /sommer. En motedesigner refererer vanligvis til sin samling av klær og tilbehør av hans arbeid navn, året og sesongen (f. eks, Ima Designer, 2010 Spring /Summer Collection). Hendelsene som utstillingsvindu fashion design dermed oppstår i hovedsak to ganger i året.

Utdanning

For å gå inn i området fashion design, en person vanligvis må ha minimum et tilknyttet's eller en bachelor-grad i fashion design, ifølge Bureau of Labor Statistics. Det er nyttig, men ikke nødvendig, å også holde en grad i markedsføring, business eller andre relaterte felt. Selv med en grad, motedesignere typisk starte i entry-level stillinger, der konkurransen er hard. Fashion designere kan få bransjeerfaring gjennom utplassering eller jobber i detaljhandel /skjønnhet områder.

Design Work

Fashion design er en kompleks prosess som tar opptil to år, ifølge Bureau of Labor Statistics. I løpet av denne tiden, motedesignere studere mote trender å se om de kan forutsi hva folk vil ønske å ha på i nær fremtid. Så de gjør skisser av nye design, ofte ved hjelp av dataprogrammer for å spare tid og for å gjøre deres design skisser som nøyaktig og glamorøse som mulig. Når skissene er ferdig, designerne velger farger og materialer for moter og overvåke produksjonen av sine varer.

Fashion Design Meaning

Fashion design er en kunst. Dette betyr at, som forklart av Claire Suddath of Time, motedesignere prøver å gjøre en bestemt inntrykk eller gi et bestemt budskap gjennom sitt arbeid. De overdriver sitt arbeid for moteshow, slik at budskapet de ønsker å sende gjennom sine samlinger er klarere-de egentlig ikke tenkt for folk å bære rullebanen versjoner av deres ideer. Det er den kunstneriske, kreative siden av fashion design som ofte appellerer til de som kommer inn i bransjen.

Andre artikkelen

 • kan du spray polyuretan på olje maling?
 • hvordan å trekke høy hæl sko
 • en artist & galleri avtale
 • hvordan du kan få et tilskudd
 • leire forme ideer
 • hvordan å lage en hodeskalle av leire
 • hvordan du bruker en hage sprøyta for flekker
 • hvordan du rengjør gulnet kunst utskrifter
 • hva er fremgangsmåten for å tegne en tusenfryd med et kompass?
 • teknikker for sculpting menneskelig ansikt
 •