avanserte farge blyanttegning tips

avanserte farge blyanttegning tipsKunstnere har utviklet teknikker for hver kunstnerisk medium som tillater dem å bruke dette mediet til deres beste fordel. Mens mange profesjonelle kunstnere fokuserer på maleri, vil noen hevde at fargeblyanter har sine egne meritter. Dyktige kunstnere ikke bare bruke dem til å skissere ideer til malerier, men også for å skape vakre ferdige stykker.

Shade Realistisk

Ofte folk stoler altfor mye på svart ved skyggelegging. I virkeligheten, ikke alle skraverte områder i et fag bli svart eller grått. Prøv å bruke svart med måte som du tegner, i stedet skaper skyggefulle områder med en mørkere farge, eller kombinasjon av farger, som gjør at basisfargen å være fremtredende. For eksempel, hvis motivet er rødt, prøv å bruke indigo å skygge, kanskje legge noen slag i dyp grønn, lagdeling fargene. Kombinasjonen vil gi tegningen mer dybde og tekstur. Eksperiment på skrap papir til du kommer til ønsket resultat.

Opplyser

Når folk tegne, de vanligvis starte med en lys overflate og etterlater uthevet områder hvitt, skyggelegging mørkere områder med en mørk blyant. Gjøre motsatt med en svart stykke papir og hvit blyant. Bruk blyanten til å skape høydepunkter. Ikke bare er effekten spennende, hjelper det deg å utforske motivet fra et annet perspektiv.

Klekking

Klekking betyr å tegne en serie av parallelle linjer for å skape et bilde. Cross-klekking betyr å plassere vinkelrette linjer over dem, for ett kryss og tvers effekt. Ved å plassere mange linjer tett sammen, kunstnere skaper et skyggefullt område. Intrikate kombinasjoner av linjer skaper en overraskende detaljert tegning. Noen kunstnere bruker en "squiggle" teknikken å tegne parallelle linjer uten å løfte blyanten, som vist på Portrait Artist. For å begynne å lære å bruke klekkingen teknikken, start med grunnleggende tegninger og jobb deg til mer intrikate seg.

Pointellism

Pointellism er kunsten å skape et bilde med mange små prikker. Fargeblyanter egner seg godt til den teknikken på grunn av sin spisse form. Skisse omrisset av en tegning før du begynner med lys blyant strøk, og fyll på med fargede prikker. Bruk mørkere prikker for solskjerming, og lettere, sparser prikker for høydepunkter. Som Art Instruction Blog sier, ikke rush, slik at tegningen opprettholder en pen titt.

Free-Form Tegning

Lag frihåndstegninger ved raskt skissere motivet ved hjelp av en enkelt linje. Ikke mål for teknisk perfeksjon, bare prøve å fange ånden av motivet det beste du kan. Eksperimenter med å bruke en serie med overlappende linjer i forskjellige farger.

Word Tegninger

Bestem deg for et dikt eller en setning som representerer essensen av motivet, og etter lett skissere motivet, fylle det på med manuset. La ordene vri, spiral, overlapping og vikle rundt på siden, snarere enn å bo i lineære rekker. Bruk forskjellige farger til å skygge bildet.

Andre artikkelen

 • hvordan å forme menneskers ansikter og hår
 • hvordan å tegne med manga photoshop teknikker
 • Hasselblad objektiv informasjon
 • Hvordan laste opp tegninger på datamaskinen
 • hvordan å henge bilder på en gammel bungalow
 • hvordan å identifisere amberina eller gull ruby bolle vaser
 • det beste bildet salg gallerier
 • hvordan å blande latex maling for sprøyting
 • kamuflasje maleri tips
 • hvordan du kan tjene penger fra dine tegninger
 •