Slik airbrush tribal flammer

Slik airbrush tribal flammerAirbrushing er en teknikk som blir stadig mer populært for mange veier for kunstneriske uttrykk. Bruk Makeup artister den til å ta opp sminke, bil detailers bruke den til å prege utdype design i sine kjøretøy prosjekter og håndverkere bruke den til å male alt fra lokker til baseball hjelmer. Tribal flammer er en ganske vanlig konstruksjon --- legemliggjøre de en overdreven flamme ut med glatte kurver. Airbrushing tribal flammer kan ta litt tid å perfeksjonere, men det kan gjøres med grunnleggende airbrushing gear --- og praksis.

Du trenger:
Airbrush
. Canvas.
Rag.
Sandable primer.
Painter's tape.
Marker.
X-Acto kniv.
Airbrush maling (sort, hvit og hva farge du vil at flammene å være).
Clear Coat.


en.
Tørk av deg lerretet med en fille. Materialet på lerretet vil avgjøre hvor mye du trenger å rengjøre den. Hvis man maler på papir eller papp eller stoff, en rask tørk-ned vil bli bra. På plast eller metall, bruk en våt fille. Hvis du er airbrushing tribal flammer på bilen kan du vaske den grundig. Hensikten er å få skitt og rusk fra overflaten som kan forstyrre male.
To.
Spray et lag med primer på helheten av lerret din (bare gjøre dette hvis lerretet er ikke papir basert). Bruk en enda belegg. La primeren tørke helt før du går videre --- dette kan ta noen timer.
Tre.
Legg et lag med tape over helheten av lerretet, med enda strimler. Plassere dem vinkelrett på hverandre og sørge for at de ligger flatt mot lerretet.
Fire.
Bruk markøren til å trekke noen tribal flammer på toppen av kassetten. Tribal flammer er avrundet, ofte buede tilbake på seg selv, og har glatte kurver. Eksempler kan finnes i avsnittet hvis du ikke er kjent med dem.
Fem.
Bruk en X-Acto kniv til å kutte ut de designene du tegnet inn på båndet i trinn fire. Det er ikke nødvendig å følge motivet ditt akkurat, men heller sørge for at du får jevne og naturlige kurver. Sørg for å bare klippe båndet mens kutte --- don't trykker for hardt og skjære gjennom lerretet. Primeren skal beskytte lerretet også, men vær forsiktig med hvor hardt du trykker.
6.
Skrell tape vekk fra flammene. Det er å legge igjen, all den tape som pleide å være utenfor flammer på lerretet --- omriss --- og bare skrelle av noen av interiøret flammene. Den ting du skrelle vekk blir de områdene du ønsker malt.
7.
Bruk airbrush å sprøyte et lag med base maling på de områdene som du strippet bort i forrige trinn. Bruk slag selv å skape en klar, glatt belegg på utsatte lerretet. Den fargen du bruker for en base strøk vil avhenge av fargen på tribal flammer som du vil ha på slutten. Hvis du vil ha mørke flammer, bruk en mørk base coat --- svart eller mørk grå --- og hvis du vil ha lyse, levende flammer, bruker en hvit eller sølvfarget base farge.
8.

Bestem fargen du ønsker å male flammer. Legger det i airbrush reservoaret og spray det på lerretet, over din base coat.
9.
Legg til andre farger på maling som aksent hvis du ønsker det. Hvis man maler oransje flammer, bruk rød eller gul aksent farger på høydepunkter og lavmål av flammer. Dette trinnet er valgfritt, men som de fleste tribal flammer er faktisk en solid farge. Det avhenger bare av hvordan du vil gran opp design.
10.
Fjern gjenværende tapen fra lerretet, være forsiktig med å smøre noen av maling og la hele arbeidet til tørt.
11.
Spray et lag klarlakk på toppen av hele lerretet når forrige lag er tørt. Den klarlakk vil gjøre arbeidet glans og tilbyr et tynt lag av beskyttelse mot falming og riper. Vent til det å tørke og nyte tribal flammer.

Tips og advarsler


 • Det er viktig å bli kjent med airbrush og dine egne ferdigheter før du påtar ethvert prosjekt. Øv airbrushing og andre teknikker i denne veiledningen før du forsøker å male flammer på noe som din bil eller jeans.
 • Du kan også øke detalj til prosjektet ved å legge pin-striping rundt utsiden av flammer. Dette inkluderer bare å ta en pensel med en lys farge emalje og går rundt utsiden av flammene med en tynn, selv linje. Du kan også bruke airbrush til å sette en skygge ved siden av flammer etter en kul 3D smellende effekt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en tre felt kamera
 • hvor å konvertere et bilde i en olje maling bilde
 • hvordan finne farge paller for maling mitt hus
 • hvordan å ta portretter innendørs med en nikon
 • hvordan å trekke en enkel menneskelig ansikt
 • tre gravering art verktøy
 • hvordan gjøre blad bilder
 • hvordan å designe en oppslagstavle tegn
 • hva er en full body kultur?
 • t-skjorte logo ideer
 •