typer kamera lys

typer kamera lysDu trenger:
digitale bilder
. Computer.
Foto Redigere programvare etter eget valg.

Ulike typer belysning i fotografering gir varierende effekt og kan tjene bestemte formål. Noen typer er ment for fortsatt stående innstillingene mens andre er spesielt bra for sportsarrangementer og andre high-speed aktiviteter. Forstå forskjellen mellom ulike typer belysning er gunstig for alle fotografer som ønsker å forbedre kvaliteten på bildene sine, enten digital eller på film.

Natural

Natural lys tendens til å være den mest flatterende type fotografering belysning, fordi dette er hvordan vi ser ting i vår hverdag. Naturlig lys er mest brukt til å fange ærlig øyeblikk og brukes til en personlig følelse, det være seg innendørs belysning eller sol. Noen bruker naturlig lys inkluderer vindu belysning, der det naturlige sollyset gjennom et vindu. Glasset sprer sollyset og skaper en rolig stemning for bildene.

Naturlig med Fyll Flash

Selv bruker naturlig lys er å foretrekke, noen ganger en flash fyll er nødvendig. Når været ikke tillater bruk av naturlig lys, eller når sollyset direkte, hjelper blitsen demme opp for skygger og hardt linjer om emnet. Det gjør også den direkte lys ut som om det er bak motivet.

Flash /Speed Lights

Direkte flash tendens til å vaske ut farger og få ut urenheter i faget. En metode for å bruke blits og hastighet belysning er å sprette flash stedet for å peke den direkte mot motivet. Flash belysning brukes spesielt innendørs, der naturlig lys er vanligvis ikke tilgjengelig. Fotografer må være forsiktige, men på grunn av det faktum at blitsen belysning kan avgi for mye lys, som fører til en hardt lyst utseende. Det er her et fotografi belysning enhet som kalles en softbox er nyttig. Ved hjelp av en softbox beroliger harshness av blitsen som den sprer lyset og fører det til "sprette" av andre flater-for eksempel et fotografi paraply -. Og falle om emnet med en myk glød

Ambient Light

Ambient lys er menneskeskapte, myk belysning i bakgrunnen eller rundt motivet. Ambient lys er mykt, og brukes til å lage en oppmykning påvirke. Med digital fotografering, har en tendens omgivelseslys å kaste en gul eller rød kulør om emnet, vanligvis lett å korrigere dersom du slår på manuell hvitbalanse og juster på fly. Du kan også bruke en sprett blits for å fremheve motivet uten bleking ditt lys.

Positioning

Plassering av belysning vil også påvirke fotografiet. Du kan bruke posisjonen til solen for å fremheve motivet eller bruke kunstige lys i forskjellige vinkler for å skape de bildene du ønsker. Direkte lys bør alltid unngås, fordi det fører til hardhet i faget, samt merkelig skygge. Dette kan korrigeres med utfyllingsblits når det er nødvendig.

Andre artikkelen

 • hvordan å sy skinn håndverk
 • hvordan å tegne dyr for barna
 • bruk av akryl og plast i kunsten
 • hvordan å trekke en picnic bord
 • hvordan du oppretter en elefant øre skisse
 • lerret litografier
 • hvordan å trekke gale blomster
 • fotografering tutorial: hvordan fotografiet nyfødte
 • hvordan å male plast vinduer
 • hvordan å tegne graffiti boble bokstaver
 •