sportsfotografering opplæring

sportsfotografering opplæringSportsfotografering er en spennende og spennende spesialitet. Forstå idrett, i påvente av topp action og å være dyktig i funksjonene til fotografisk utstyr er flere viktige elementer en sports fotograf må besitter. Selv om en formell utdanning er ikke nødvendig for å lykkes på sportsfotografering, har en bakgrunn i fotojournalistikk vil hjelpe fotografen å oppnå sin karriere mål med en godt avrundet grunnlag av visuell kommunikasjon

Utdanning

Sport fotografer ikke er pålagt å ha en formell pedagogisk opplæring for å utmerke seg på håndverket sitt. En godt avrundet bakgrunn i fotojournalistikk er sterkt anbefalt, for fotojournalistikk rører på sportsfotografering, men gir også et solid fundament i de tekniske aspektene ved fotografering, arbeide med fag og som dekker en rekke emner og situasjoner som vil oppstå etter en idrett fotograf.

For eksempel, understreker fotojournalistikk historiefortelling gjennom bilder, og en sports fotograf kan bli tildelt til å skyte et bilde essay om den lokale videregående skolen i basketball og samfunnstjeneste programmer utenfor banen. Community høyskoler og universiteter tilbyr tradisjonell sertifikater og grader i fotojournalistikk og visuell kommunikasjon.

Teknisk Fotografisk Opplæring

En sports fotograf må være dyktig med utstyret sitt og være i stand til å fungere raskt under press mens dokumentere en sportsbegivenhet. Han må forstå den spesifikke tekniske tiltak for å fange et bilde i et kamera og kunne utføre denne handlingen uten å tenke på kameraet funksjonalitet.

Den kamerainnstillinger og hvordan de ta et bilde må være andre natur og forstå forholdet mellom lukkertid, blenderåpning, ISO-eller film hastighet-og eksponering skal forstås uten å analysere den faktiske kamerainnstillinger i forhold til situasjonen blir fotografert.

Utstyr Opplæring

Som med den tekniske siden av fotografering, bør sports fotografens utstyr forstås på et nivå som er andre natur. Fotografen må vite hvordan du justerer hvert kamera innstilling uten å tenke på plasseringen av innstillingen, og han må forstå hvordan hans objektivet vil fange scenen, og når han trenger å bytte linser for å justere til den varierende handlingen i søkeren sitt.

Sports fotografering utstyr er tungt, er med lange objektiver og raske kameraer som veier mange pounds, så vet den beste måten å bære utstyret samtidig dekke et idrettsarrangement og å kunne bevege seg raskt også viktig for å lykkes av fotografen.

Programvare Opplæring

Forstå komplekse profesjonell bilderedigering programvare er også en nødvendighet for idrett fotografen. Guider spesifikke for programmet, klasser, workshops og mange timer med prøving og feiling vil hjelpe fotografen å få en sterk redigering kunnskapsbase.

Mange sportsfotografer trenger å overføre bilder fra stedet av hendelsen til redaktøren sine under eller rett etter hendelsen, så det å forstå bildeoverføring og ha rask redigering ferdigheter er en nødvendighet.

Sport Bakgrunn

En sports fotograf må forstå idrett han dokumenter. Han kan tilbringe mange timer på å se sport, både i person og på TV når forbereder seg på å dokumentere en hendelse.

Å ha en bakgrunn i friidrett er ikke nødvendig, men vil gi idrett fotografen en kant. Forstå elementer av forventning i idrett vil hjelpe fotografen ligge ett skritt foran handlingen og fange essensielle peak øyeblikket.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en prøve cd cover
 • hva er estetisk avmakt?
 • hvordan å utvikle 120 roll negative film
 • Listen over ting som trengs å silketrykk ut
 • Forskjellen mellom maling tynnere og tynnere lakk
 • komponenter av avansert belysning
 • akryl teknikk for å blande maling farger for natt scener
 • hvordan å male et tre trim
 • tips om å lage en 3d modell av et hus
 • hvordan å designe kunst tegn for en thai restaurant
 •