sexy undertøy fotografering tips

sexy undertøy fotografering tipsÅ ta fotografier av kvinner i sexy undertøy er et kinkig problem. Ikke bare er de tekniske aspektene utfordrende, men om forholdet mellom subjektet og fotografen er ikke glatt og tillitsfulle, kan de skyte være ubehagelig for begge parter. Heldigvis finnes det en rekke tips begge parter kan bruke til å minimere forlegenhet og maksimere sex appeal.

Introduksjoner

Fotografen og modellen bør snakke forhånd, både å planlegge ut skyte-og å bli komfortabel med hverandre. De bør bli enige om hva slags humør de ønsker fra shoot-erotiske, trashy, humoristisk-og bygge litt tillit ved å snakke

Garderobe

Selv om modellen kan ha meninger om hva slags undertøy hun ser. gode på, vil fotografen være mer kunnskap om hva som ser bra ut på film. Modellen bør derfor presentere en rekke alternativer til fotografen på forhånd og be om hans perspektiv.

Beliggenhet

For å føle seg vel, bør modellen velge en plassering for skyte der hun er komfortabel, slik som hennes soverom eller stue. Hvis bildene blir tatt i et studio, bør hun bruke litt tid å gå rundt den før den skyter for å bli kjent med det.

Tilbehør

Tenk om å legge noe tilbehør inn i blandingen. Høye hæler er en klassisk, men også vurdere ukonvensjonelle rekvisitter som paraplyer, vesker, ballonger og håndjern.

Utarbeide

Før skyting, sørg for å få en god natts søvn og spise et lett måltid på morgenen slik at du har energi. Unngå også iført trange-kampene klær som kan forlate spor i kroppen, og være sikker på å barbere bikinilinjen.

Støtte

Hvis du er nervøs for modellering, ta med en nær venn for moralsk støtte. Selv om hun bare står der, kan det være avslappende å være i nærvær av noen som allerede har sett deg på undertøyet ditt.

Stemning

Nervøsitet i en modell vil vanligvis dukke opp på en film. Derfor, prøv å holde stemningen lett og morsomt. Fotografer bør vits med modellen, smigre henne, erte henne-alt for å få henne til å smile og se ut som hun koser seg.

Posing

I følge en artikkel av Darren Rowse for Digital Photography School, modeller stille naken eller i Skimpy antrekk ofte kost best når de holde seg til enkle positurer.

Review

Vurdere opptak på en digital kameraet slik at bildene kan bli vurdert på stedet og korreksjoner kan gjøres. Selv om dette er sant for alle typer fotografering, for boudoir fotografering spesielt du ønsker å få det riktig på første forsøk, slik modellen ikke kan klare å få opp nerve å gjøre reshoots.

Retusjering

Etter at bildene er lastet opp til en datamaskin, bør du vurdere å bruke et bilde retusjering program, for eksempel Adobe Photoshop, til å finpusse dem. Dette kan inkludere å endre lys og farge nivåer og airbrushing ut kosmetiske feil.

Andre artikkelen

 • instruksjon for maleri små blomster
 • om gresk mosaikk kunst
 • hva er bohem glass?
 • kunst & håndverk show i las vegas
 • verktøy som brukes for kunst
 • hvordan å lage kort i photoshop
 • hvordan du kan vise diamanter under et BlackLight
 • hvordan å male fanget ytterkledning
 • hvordan å fotografere forheng
 • lage en sparegris for barn
 •