photo-shoot tema ideer

photo-shoot tema ideerPhotography er en tilfredsstillende aktivitet for alle aldre og kan brukes personlig, profesjonelt, i klasserommet eller bare for fornøyelsens skyld. For fotografering prosjekter eller photo shoots, er et tema viktig slik at alle bildene er sammenhengende og binde sammen. Noen ideer kan føre til mange muligheter.

Theme av Color

Hvis du starter med å velge en farge, kan du lett velge gjenstander eller innstilling som gjenspeiler den fargen. For eksempel, hvis du velger gult, kan du arbeide med fugler, sand, gul klær, gule dekorasjoner, blomster eller gul bakgrunn med kontrasterende farger. Fargen kan gi et utgangspunkt du velger bakgrunnen, innstilling eller rekvisitter. Det kan også være et utgangspunkt for make-up.

Theme etter plassering

Temaer knyttet til plasseringen også sørge for kreative muligheter. Et sted kan avgjøre rekvisitter, farger, bakgrunn eller klær. For eksempel, fastslår en strand scene blått-vann og himmel farge-og gul-sand-og deretter åpner for kreative lisensen med klær /badedrakt, aktiviteter-båtturer, piknik, spille volleyball eller frisbee, soling og bading-og tilbehør. Du kan også bruke kreative lisensen til å sette ut-av-ordinært inn i den ordinære. For eksempel, matcher klærne til stranden med et annet miljø, for eksempel fjell, eller vice versa.
Du kan også velge et område å skyte i-en bakgate, by gate, park-og bruke det som grunnlag for skyte din. Skyting på steder som du ikke ville vanligvis tenker å skyte, for eksempel en selvbetjent eller et forlatt hus, kan gjøre for interessante bilder.

Theme av Costume

Velge kostymer for modellene er en annen måte å ramme et bilde skyte. Velge kostymer kan gi for mange kreative lisensen-hver modell kostyme vil se annerledes ut, men kan spille på samme ideen. Kostymer kan også spille på andre temaer som plassering og farge. For eksempel vil en meksikansk tema innebære fargerike kostymer med tradisjonell meksikansk klær.

Generelt Temaer

Temaer kan virkelig være basert av noe. Hvis du fremdeles er usikker på hvor du skal begynne, velge et enkelt objekt som en propell og begynne der. Ha modellen posere med det da legge til andre rekvisitter som går sammen med den første. Prøv å starte med en paraply. Deretter legger en regn jakke, støvler, vann eller noe annet du kan tenke på som går med regn. Å blande det opp litt og legge til et kunstnerisk element, skyte i solen med disse regn elementene og se hvilken effekt det har.

Legge kunstneriske elementer til Normal Scener

For å legge variasjon til felles temaer eller din gjennomsnittlige skyte , slik som en forlovelse eller fest skyte, spille med vinkler og lys. Dette skaper et tema eksperimentering, som kan bringe sammenheng å skyte, og også holde hverdagslige scener interessant.

Andre artikkelen

 • hvordan å male tretrapper
 • Slik digitalt fotografi lyn
 • hvordan gjøre ballong dyr for nybegynnere
 • nea kunst tilskudd
 • hvordan å male aluminium storm dører
 • hvordan du bruker flytende akryl maling for kunst
 • hvordan du tar søte ungen bilder
 • hvordan du tilpasser cupcake bokser
 • Jamaicanske art egenskaper
 • nøytral tetthet filter tips
 •