metal gravering instruksjoner

metal gravering instruksjonerGravering metal er prosessen med inlaying et design på en overflate av metall ved hjelp av verktøy for å skjære intrikate mønstre. Denne kunstformen har gått i arv fra mester til lærling i mange hundre år, mens moderne teknologi har avansert kunst gravering, kan du likevel lære å gravere for hånd. Gravering metal krever din fulle oppmerksomhet, slik at dette fokuset kan bidra til å avlaste stress og gi en midlertidig flukt fra livets problemer. Dette er en form for kunst som ikke kan mestres i en dag, det krever en levetid på praksis.

Du trenger:
Gravering verktøy
. Candle.
Clear tape.
Blyant.


en.
Plan ut utformingen av gravering din. I hovedsak kan du gravere absolutt alle design til et stykke metall så lenge det passer innenfor rammen av området som skal gravert. Relief er vanligvis en av de mer vanskelige metoder for gravering. Denne metoden skaper en hevet design på en flat bakgrunn og oppnås ved å skrape bort bakgrunnen negative plass til å avsløre hevet design.
To.
Du kan tegne ditt design enten ved å tegne med en blyant direkte på objektet du skal gravere eller av røyk utskrift. Røyk utskriften er belegg på overflaten av en metallgjenstand med sot som vil fungere som skisserte grensene av designen. Du kan røyke skrive ut ved å holde i metall overflaten over et tent lys, langt nok unna så det ikke blir varmt, men nært nok slik at overflaten blir sort litt. Etter at metalloverflaten har blitt svertet, forsiktig plasserer klart tape over hele objektet, så skrelle tapen bort fra objektet. Denne tapen må være akkurat stor nok på alle sider for å dekke siden av objektet du gravering. Alle sot vil nå være på båndet, og du vil helt klart se grensene av objektet, slik at du kan planlegge størrelsen og utformingen av designet deretter. Noen rester igjen av lyset og /eller tape kan enkelt tørkes av med en fuktig klut.
Tre.
Bruke den gravering verktøy, etse inn hovedtrekkene i designen. Unngå å arbeide i ett lite område av gangen, heller jobbe hele overflaten på samme tid, går fra mindre detaljer og legge til mer detaljer litt etter litt. Arbeide med hele design, snarere enn ett område av gangen, vil opprettholde flyten og kontinuiteten av designen. Du kan bruke tape du skrev ut ditt design på ved Sette den til metall overflaten og bare etsing over båndet.
Du kan finne en rekke graving verktøy på nettet og i mange kunst forsyne butikkene. Du kan kjøpe en grunnleggende alvorligere for rundt $ 200. Graver tips er vanligvis kjøpes enkeltvis, de fleste koster under $ 5. Gravering kan bli en dyr hobby, derfor er det mest økonomisk å få den minst kostbare Graver du kan finne, samt bare en håndfull av forskjellige Graver hoder, å øve med. Som du forbedre din gravering ferdigheter, kan du bli mer komfortabel investere mer penger i flere og bedre verktøy.
Fire.
Hver gravering verktøy, kalt en Graver, produserer sin egen unike preg avhengig størrelsen og formen på graving punktet. Å eksperimentere med hvordan hver alvorligere virker på metal, bør du øve med hver og en på et stykke skrapmetall. Prøv ut forskjellige mønstre og press for å oppnå effekten du ønsker.
Når du begynner etsing, må du søke svært små mengder press for å få følelsen for hvordan metall og gravering verktøy kommer til å samhandle. Working lett vil også redusere sjansen for at du vil gjøre en irreversibel feil på metallet.
Fem.
Legg finere detaljer som skygger, og frihåndsquilting å skape den ønskede effekten. Frihåndsquilting er en enkel måte å legge tekstur på en gravering. Denne metoden er oppnådd med et lett trykk alvorligere på overflaten av metallet i en serie av små prikker. Du kan opprette forskjellige effekter som lys og skygger ved å variere hvor nær punktene er hverandre. Jo nærmere punktene er hverandre, jo mørkere design vises.
Når du er ferdig designet, buff stykket med en myk klut for å fjerne alle løse skår av metall, og skinne med metall polish om ønskelig.

Tips og advarsler


 • Selv om ditt første forsøk på gravering ikke helt som du hadde håpet, være stolt av arbeidet ditt. Du tar opp en gammel kunstform som de fleste aldri vil oppleve.
 • Pass på å rengjøre arbeidsstasjon grundig etter hver gravering økt. Fine metal skår fra graveringen prosessen kan spre seg i hele huset ved å legge til din sko, klær, eller hår.
 • Pass på å vaske klærne du brukte mens gravering separat fra andre klær;. Metallet skår kan spre seg til andre elementer i vask
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tegne levende mennesker trinn-for-trinn
 • DIY lakkbeskyttelse
 • hvordan å tegne graffiti skrive brev
 • Definisjonen av et kamera utløseren
 • hvordan å tegne anime katt personer
 • hvordan å lage og skrive ut gratis fars dag kortene på aol.com
 • hvordan å male over badet mold
 • DIY lys diffusorer
 • hvordan å lære digitale tegneserier
 • anvendt fargeteori
 •