koreansk kunst festival

koreansk kunst festivalEn liten halvøy ligger mellom Kina og Japan, har Korea gjennomgått invasjonen og okkupasjonen fra begge sider, men har også fungert som en kulturell ambassadør mellom sine mektige naboer. Buddhistisk doktrine og kunst, for eksempel, kom til Korea fra Kina i det 4. århundre, og fra Korea reiste til Japan via koreanske munker.

Korea opprettholdt et enhetlig kulturell identitet frem til midten av det 20. århundre. Mens kinesiske modeller påvirket koreansk kunst og kultur, koreanske kunstnere alltid endret disse modellene for å passe koreanske idealer for spontanitet i form, renhet line og enkelhet. Korea er kjent for sin kalligrafi, keramikk og metallarbeider tradisjoner, og har flere festivaler viet sine kunst

Du trenger:. .
Tarp eller avis
Skrutrekker.
Maskeringstape.
200-sandpapir.
120-grus sliping svamp.
Tack Cloth.
Alle formål primer.
Akryl latex maling.
Skum pensel eller rull.
Tørk-på polyuretan lakk.
Ren klut.

Major koreansk Art Exhibition

Den sørkoreanske regjeringen sponsede årlige Grand Kunstutstilling fra 1949 til 1981. The Grand Art Exhibition avholdes årlige konkurranser av koreanske kunstnere, og utviklet seg fra tidligere prototyper som artist-run Hyu014Fpchu014Fn "Society Utstilling," 1921 til 1936, eller den japansk-koreansk sponset kunstutstillingen, som holdt kategorier for asiatiske og vestlige-stil maleri.

I 202C i Los Angeles County Museum of Art arrangerte de første store utstilling av samtidskunst koreansk kunst i Vesten, med tittelen "Din Bright Future: 12 samtidskunstnere fra Korea. "

Keramikk Festival of Gimhae

Gimhae, en landsby kjent i Korea for sin keramiske varer, har en årlig festival feirer Buncheongsagi, som er grå-blå celadon steintøy. Steintøy er en glatt overflate keramiske laget av en spesiell type av leire, mens celadon er en type glasur. De fleste celadons er jade grønn i fargen, men kan komme i bleke hvite, blå og grå i tillegg.

Koreanske ceramicists gjort Buncheonsagi i det 15. og 16. århundre mellom Cheongja (grønn celadon) og Baekja (hvitt porselen ). Besøkende til festivalen kan kjøpe Buncheongsagi varer som tekopper eller se ceramicists demonstrere teknikker for å lage Buncheongsagi. Det finnes også programmer der besøkende lage sin egen keramikk.

Insadong

Insadong er et nabolag i Seoul, hovedstaden i Sør-Korea. Det er en kulturell distrikt-registrert som dette i 2002-og gallerier, kunst forsyne butikker, antikvitetsbutikker og brukes bokhandlere linje i gatene. Insadong var et senter for tradisjonell kunst og håndverk selv under Joseon-dynastiet (1391-1897), da det holdt statens kongelige maleri instituttet.

INSA koreanske Kunst og Kultur Festival

Insadong innehar også den årlige INSA koreanske Art og Kultur Festival, som startet i 1987 og presenterer en rekke arrangementer for besøkende. Festivalens Antique Kunst delen viser keramikk, sjeldne malerier og folk trearbeider. Festivalen inneholder også en moderne og tidsriktig kunst delen som viser nyere arbeider av koreanske kunstnere.

Koreas offisielle turisme organisasjon understreker at Insadong festivalen oppfordrer sine besøkende til å oppleve gamle koreanske tradisjoner. Besøkende kan se en tradisjonell koreansk bryllup og parade av politisjefen kalt Pododaejang, og kan delta på ulike folk konserter og dans.

Korean International Art Fair

Koreas Kultur, turisme og Sport sponsorer en årlig internasjonal utstilling med tilsiktet av popularizing koreansk kunst i utlandet. Den koreanske International Art Exhibition (KIAF) av mars 2010 dukket opp i New York sammen med andre langvarige kunstmesser som Armory Show, SCOPE og Puls og kapitalisert på deres popularitet. Tjuefire koreanske gallerier reiste til New York og deltok i showet. The Galleries 'Association of Korea begynte KIAF i 2002, og 2009 er rettferdig dukket opp i Seoul. Plasseringen av de neste KIAF har ikke blitt annonsert per juni 2010. (Se Referanse 6)

Andre artikkelen

 • Chroma Key definisjonen
 • individuelle tilskudd til kunst
 • utarbeidelse av akryl betong maling
 • hvordan å bevare en knipser skilpadde
 • naturlig maling og lakk remover
 • hvordan å male et tre peis
 • historie Tabriz tepper
 • om digital fotografering kurs
 • hvordan å male harpiks stoler
 • hva er folkekunst maleri?
 •