hvordan gjøre en god cd cover

hvordan gjøre en god cd coverBehovet for å lage CD dekker har blitt vanlig for mange mennesker. Enten du gjør foto-CDer, eller lage dine egne profesjonelle musikk-CDer, det å kunne lage CD-omslag som ser tiltalende er en ferdighet du kan bruke. Heldigvis, lage CD-omslag har blitt enklere enn noensinne. Med så mange programmer tilgjengelig, nesten hvem som helst kan lage attraktive CD dekker for noen CD prosjekt

Du trenger:.
Publiseringsprogrammer
. Blyant.
Paper.


en.
Skisser noen ideer for din dekning på papir. Du trenger ikke å være en stor artist. Ingen vil se på skissen, men du. Selvfølgelig, hvis du har et talent for tegning og ønsker å levere tegne og skanne kunstverket for dekke, kan du gjøre det også. Det viktigste er å få en viss idé om innholdet og saldoen på cover design. Se etter en design som passer til innholdet av CD. Hvis CDen er en familie bilde CD, vurdere å bruke en av de beste bildene i fremvisningen som trekket.
To.
Velg et program som har CD-cover maler. Du kan bruke noen av de store tekstbehandlere. Du kan også bruke publiseringsprogrammer. Hvis du ikke eier noen publiseringsprogrammer, er Serif PagePlus gratis. Det er også Scribus, som kan brukes på Mac eller PC (se Ressurser knyttet til denne artikkelen). Begge disse programmene tilbyr CD cover maler.
Tre.
Åpne programvaren, velg "New" og velg en CD cover mal. Klikk på malen tekst og bilder og trykke "Delete"-tasten for å fjerne malen tekst og bilder. Dette gir deg en blank mal for utformingen din.
fire.
Sett bildet for CD-cover. Gå til "Insert"-menyen, og bla til plasseringen på datamaskinen hvor bildet er du vil bruke for dekke. Klikk på bildet for å åpne den. Å endre størrelsen på bildet, klikker du på nedre høyre hjørne og dra utvalget til bildet passer CD-malen.
Fem.
Legg til en tekstboks i dekning og skriver i tittelen av CD. Bruk drop-down font menyen til å velge en skrifttype for teksten. Vurder å opprette en tittel på CD i en tekstboks og en kort beskrivelse av innholdet på CD i et annet. Gjør tittelen på CD større enn beskrivelsen. Angi skriftstørrelse og farge på skriften menyen også, å velge en farge som ser bra ut og er lett å lese mot bildet på din CD cover.
6.
Print CD dekselet på CD-utskrifter lager. Alle merker vil gjøre. Du finner det på kontoret forsyne butikkene. CD dekker er standardisert i størrelse, slik at du ikke engang trenger å bry deg med lager tall. Plasser CD papiret i skriveren din til å skrive ut en eller flere kopier av CD cover.

Andre artikkelen

 • hva er bohem glass?
 • hvordan lære å tegne marine dyr
 • hvordan å male osp
 • historisk billedvev hekle
 • hvordan å blande maling farger for å gjøre plomme
 • hvordan å trekke folk online steg-for-trinn
 • hvordan ta gode portretter hjemme
 • hvordan gjøre pop art
 • Definisjonen av tradisjonell kunst
 • hvordan lære å lage animasjon
 •