hvordan finne kunst finansiering og tilskudd

hvordan finne kunst finansiering og tilskuddArt finansiering er en ustadig ting, utsatt til å forsvinne under harde økonomiske tider. Nøkkelen for de fleste kunstnere er å diversifisere sine inntektskilder, å gå etter flere tilskudd eller supplere sine bevilget penger ved å selge sin kunst på det åpne markedet. På denne måten kan selv om en kilde tørker opp kunstneren falle tilbake på andre kilder som de dyrket. Det lønner seg også å diversifisere når det gjelder hvilke typer av finansieringskilder for at ikke én sektor rammes hardere enn andre

Du trenger:. .
Art
Computer.
Telefonen.
Visittkort.
Display tabellen.


en.
Kontakt National Endowment for the Arts (NEA) og National Endowment for humaniora (Neh) for føderale tilskudd informasjon. The NEA tilbyr en rekke forskjellige stipend legge opp til hundretusener av dollar. Men, selv om disse tilskudd er svært prestisjefylt, er det også en stor konkurranse om dem. En listig artist kan være i stand til å gå etter andre føderale tilskudd, skjønt. For eksempel, hvis motivet av arbeidet skjer med overlapping med kulturelle undersøkelse eller historien de kunne søke om tilskudd fra Neh.
to.
Kontakt din lokale rådhuset for stat og samfunn finansiering informasjon. Stater og byer har ofte sine egne midler til finansiering kunst. Ofte er en by nødvendig å bruke en viss prosentdel av sine penger på fellesskapet kunst.
Tre.
Bli din lokale kunst sentre, komité, eller forening. Disse enhetene strebe etter å nå ut til lokale kunstnere og gi dem et middel til å vise sitt arbeid. De er en førsteklasses sted å gå hvis du vil koble til nettverket og finne ut om lokale finansieringsmuligheter. Hvis du er heldig, kan det også være en artist's co-op i ditt område. Selv om co-ops belaste vanligvis en medlemsavgift, kan det være vel verdt det på grunn av nettverk potensial og hendelsene som de holder.
Fire.
Finn midler fra private tilskudd, eiendommer, og fellesskap. Mange store eiendommer og stiftelser har spesielle bestemmelser for finansiering av kunst. Men disse gir ofte har viktige begrensninger som legges på dem av deres grunnleggere. Noen bare service visse byer, andre begrenser deres midler til kunst med et visst tema. Private tilskudd er en god finansiering mulighet, men det alltid lønner seg å sjekke programmet kravene til å sørge for at kunsten er en god passform.
Fem.
Delta i kunstmesser. Mange artister finner at flertallet av pengene deres ikke kommer fra forseggjort stykker som selger for tusenvis av dollar til et museum, men i stedet fra det påløpt dollar fikk ved å selge mindre, billigere brikker til publikum på messer. De fleste samfunn har minst en årlig Art Fair, og noen ganger flere. Ikke bare kan en artist selge et stort antall mindre biter på disse hendelsene, men de er en prima mulighet for annonsering deres arbeid. Det er også vanlig å motta tilpassede bestillinger på slike arrangementer. General fylkeskommunale og statlige messer er også god reklame muligheter, og ikke minst potensialet for premiepengene.
6.
Kontakt lokale gallerier om visning av arbeidet ditt. Mange byer har gallerier dedikert til lokal kunst. Noen av disse galleriene er juryerte, bare velger å vise kunst som har gått gjennom en streng utvelgelsesprosess. Likevel, de fleste av disse galleriene gjør kunstneren til å legge inn pristilbud med noen brikke de sender inn. Andre gallerier er rent kommersielle, tjener som et utløp for alle lokale kunstnere til å selge arbeidene sine. Disse galleriene som regel tar et gebyr basert på fortjeneste, men.
7.
Sjekk ut din lokale kafeer, banker og kafeer for potensielle gallerirommet. Disse lokalbefolkningen ofte vert for en roterende utstilling av lokal kunst sammen med prisinformasjon til underholdning for sitt klientell. Husk å legge igjen en bunke med visittkort med dem, slik at besøkende kan kontakte deg hvis de er interessert i spesielle pålegg eller andre arbeider.
8.
Selg din kunst på nettet. Det er flere steder på internett spesielt utviklet for å selge din egen kunst. Ulempen er at det ikke tilstrekkelig annonsere kunstverk med mindre kunstneren kjøper annonseplass på andre websider. Også noen nettsteder kreve en månedlig eller årlig avgift, mens andre tar en liten provisjon basert på salg. Hvis du selger mye av kunst, vil du bli bedre med den månedlige avgiften. Hvis du bare får inn i virksomheten, er det mer kostnadseffektivt å gå med en provisjon basert tjeneste.

Andre artikkelen

 • hvordan å male metall vindusrammer
 • ideer til bakgård bilder
 • europeiske art fakta
 • opplæringen på maleriet glaserte keramiske fliser
 • hvordan å male en aluminium 14-fots johnboat
 • hvordan å forberede et fotografi portefølje
 • tegneserie tatovering ideer
 • de beste måtene å fjerne maling fra et stykke tre
 • hvordan å male vinyl kledning
 • hvordan å trekke en hakkespett
 •