hvordan å tegne tegneserien personer

hvordan å tegne tegneserien personerStilene av tegneserie illustrasjoner varierer etter artist og tidsperiode. The Golden Age of tegneserier så en stil preget av enkle linjer og flate områder med farger, mens Silver Age artister eksperimenterte med mer detaljerte linjer og områder med skygge og lys. Moderne tegneserie illustratører generelt render overdrevet men anatomisk riktige tegnene

Du trenger:. .
Glatt Bristol papir
Blyant.
Black artist's penn eller pensel og tusj.
Knadde viskelær.


en.
Skisser den grunnleggende rammen av figuren din, ved hjelp av figurer som rektangler og sirkler for hodet, leddene, hender og føtter og linjer for å koble disse områder. Den grunnleggende superhero posere for menn har tegnet står med føttene godt plantet skulder bredde fra hverandre og hendene balled i nevene på hoftene. Hans kjennetegn består av en rektangulær hode, brede skuldre og smale hofter. Kvinne superhelter står i en generisk positur med hoftene cocked til en side med en hånd åpne på hip stikk ut og den andre ned på hennes side. Hun har en oval-formet hode, stor byste, tynn midje og brede hofter.
To.
Tegn den grunnleggende formen på de store muskelgruppene, inkludert biceps, triceps, underarmer, bryst , magen, quadriceps og kalver. Mann tegn generelt har brede, tykke muskler med godt definerte overganger mellom muskel grupper. For kvinnelige figurer, tegne lengre arm og ben muskler med myke kurver, overdrive bysten og gi henne et timeglass figur med en smal midje og brede hofter. Skriv tegnet hender og føtter. Igjen, menn har større hender og føtter mens kvinner har lengre, smalere funksjoner.
Tre.
Tegn definisjonen av musklene hvis illustrerer en superhelt i en hud-stram uniform, eller gå til det neste trinnet hvis tegne et vanlig tegn. Mengden av definisjon du bør trekke kommer an på din personlige stil. Noen illustratører tegne hver rislende muskler mens andre velger å definere bare de store musklene som biceps, quadriceps, pectoral og abs. Husk at menn generelt har bedre definerte muskler mens kvinners muskler er foreslått med noen få linjer. Hvis du har problemer med å tegne muskler, se på bilder eller studere anatomi lærebøker for å hjelpe deg trekke musklene mer realistisk.
Fire.
Skriv tegnet klær over muskelen figurene hvis figuren din er en vanlig person ikke på seg spandex. Se på hvordan klærne ligge på folk til å få en forståelse av hvordan stoffet oppfører seg. Et par ting å huske inkludere at stoffet bunter på innsiden av en bøyd lem eller der gjemt i et annet klesplagg. Den samler også når det faller på toppen av noe annet, for eksempel en sko. Mange tegneserie kunstnere ignorere hvordan stoffet oppfører seg i visse områder på en muskuløs karakter og vil gjøre klær stramt på brystet, overarmene og øvre ben.
Fem.
Tegn en svak rutenett inne i hode form som består av to linjer som danner et kors som deler hodet i like kvartalene. Nesen vil falle på den vertikale linjen og øynene på den horisontale linjen. Tegn en lys strek midt mellom øyet linje og nederst i ansiktet for å angi posisjonen til bunnen av nesen. Tegn en strek midt mellom det og bunnen av ansiktet for å markere bunnen av munnen.
6.
Avgrens hode form, noe som gir en mannlig karakter et torg kjeven og et kantete kjeven og en kvinnelig karakter en buet kjeven og en avrundet hake. Skisser den generelle formen på håret, og deretter trekke karakteren ansiktstrekk, bruker nettet for å guide deg i plassering. Menn har generelt stort, men squinty, rektangulære eller triangulære øyne uten piskeslag, til tykke, rette øyenbryn, en bred, kantete nesen og bare en linje eller to illustrere munnen. Kvinner har rundere, mer doe-like øyne med piskeslag på ytre hjørnene på lokket og tynne, buede øyenbryn. Nesen skråningen og kurve forsiktig og deres lepper er fulle og plumpe. Legg til detalj til håret ved hjelp av noen lange slag og trekke et par høydepunkter, med figurer som indikerer retningen på håret.
7.
Trace den endelige linjer, med en svart artist's penn eller en pensel og blekk. Tegneseriestil illustrasjon er kjent for sin varierende linje vekter. Bruk tykkere slag for områder nærmere betrakteren og tynnere linjer for detaljane og områder lenger bort fra betrakteren. La blekket tørke i flere timer før du sletter blyanten linjer med en knadde viskelær.

Andre artikkelen

 • den beste måten å male et dekk
 • art bransjeanalyser
 • hvordan å trekke en gardin stang
 • overflatebehandling for vinyl fargestoffet
 • hvordan å trekke folk slåss
 • hvordan lære å tegne tegneseriefigurer
 • hvordan å male et tre trim
 • kinesiske landskapsmaleri tutorial
 • hvordan å kurere latex maling
 • hvordan å lage en tegneserie om microsoft ordet
 •