hvordan å tegne en graffiti hodeskalle

hvordan å tegne en graffiti hodeskalleGraffiti-stil illustrasjon deler mange egenskaper med graffiti type, inkludert tykke og stiliserte linjer. Mange kunstnere overdrive proporsjoner og bruk avrundede hjørner på sine karakterer. Kanskje en av de mest populære graffiti fag, kan hodeskaller symbolisere døden, helvete, makt eller opprør. Tegne en graffiti hodeskalle tar litt praksis, men ved å bryte det ned til den grunnleggende former kan du mestre den i bare noen få forsøk

Du trenger:. .
Paper
Blyant.
Eraser.
Sort penn eller markør.


en.
Sketch en stor sirkel på et ark. Så skisse en firkantet, litt tynnere enn sirkelen, overlappende sirkelen. Bunnen av sirkelen skulle falle i midten av torget. Dette skaper den grunnleggende skallen figuren. Tegn en lys linje i midten av figuren for å dele den i to. Tegn en horisontal linje over plassen rett under bunnen av sirkelen for å indikere munnen plassering.
To.
Skisser to ovaler litt bredere enn høye på hver side av den linjen like over toppen av plassen. Disse markerer øyehulene. Skisser en lys trekant mellom og like under øyehulene for nesen hulrom. Bunnen i trekanten skal ende like over bunnen av sirkelen. Tegn en kort linje buet innover fra hver av de to punktene hvor linjene i sirkelen og kvadrat møtes ned til den horisontale linjen munnen.
Tre.
Detaljert skallen figuren for å gjøre det mer stilisert. Gi de horisontale linjene på torget en indre kurve og rund bunn hjørnene å definere kjeven. Plukk opp linjene i kinnben og gjøre dem bøy i litt på øynene og så ut igjen og rundt til toppen av skallen.
fire.
Legg til detalj til skallen ansiktstrekk. Runde formen på nesen hulrom litt og overlappe en lang, tynn omvendt trekant på toppen for å opprette broen på nesen. Stylize den øyehulene til å opprette uttrykket eller følelser du vil. For eksempel, hvis du vil at skallen å se sint, gjør den øverste linjen i stikkontakter svingen og ned mot nesen. Curve den horisontale linjen i munnen litt opp på utsiden av munnen.
Fem.
Tegn de finere detaljer inkludert tennene. Avhengig av stilen din, kan du bare tegne en serie med korte vertikale linjer for å vise tennene, eller du kanskje ønsker mer realistisk tennene trekkes ved å gjøre små rektangler avrundet øverst eller nederst. Tegn tynne, taggete vertikale linjene over de øverste tennene, men under nesen. Lag den taggete kraniet leddene på toppen av hodet ved å tegne tynne linjer som møtes i et par punkter gjør grove trekanten og trapesformet former.
6.
Bruk en sort penn eller markør å spore din skalle. Gjør omriss rundt utsiden av skallen ganske tykke og bruk tynnere slag på ansiktstrekk. Fyll i øyehulene og nese hulrom helt. Deretter bruker svært tynne linjer for de takkete linjer over tennene og på toppen av skallen. La blekket tørke helt, og deretter slette dine blyantstreker.

Tips og advarsler


 • Når du er komfortabel å tegne hodeskaller i en graffiti-stil, prøve å legge andre elementer som ormer, larver eller blodskutte eyeballs i sockets.
 • Andre artikkelen

 • små håndleddet tatovering ideer
 • opplæringen på maleri fra et bilde
 • hvordan å male over tre beis
 • hvordan å tegne tegneserie bilder av mennesker
 • hvordan du oppretter et kjæledyr oljemaleri fra et bilde
 • japansk tresnitt verktøy
 • instruksjoner for gips
 • hvordan gjøre forgylt antikke religiøse malerier
 • hvordan å male et konkret objekt
 • steg-for-trinn flip bøker
 •