hvordan å tegne blomster trinn-for-trinn for barn

hvordan å tegne blomster trinn-for-trinn for barnBlomstene er ofte avbildet som tema i tegninger og malerier. De pleier å være blant de første fagene forsøkte i begynnelsen kunstneren fordi de er ikke vanskelig å trekke og la kunstnere til å bruke sin fantasi. Flowers kan være den ideelle gjenstand for å komme barna vant til å bruke figurer å tegne og kan hjelpe lærer selv små barn det grunnleggende av tegningen som de kan bruke til å utvide til andre tema og tegne teknikker

Du trenger:
Pencil .
Eraser.
Fargeblyanter.
Sketch pad.


en.
Tillat barnet å bruke et bilde som referanse. Bruk en enkel blomst tegningen til start. Oppmuntre barnet til å spore i begynnelsen. Dette kan hjelpe venne barnet til håndbevegelser det tar å lage en blomst. Oppmuntre barnet til å være fantasifull. Selv om han bruker en referanse bildet, er det ingen grunn til at han ikke kan legge sine egne elementer til det han ser. Kunst er ofte i øyet som ser. Uansett hvor små, kan en kunstner ser noe i et bilde som en annen ikke. Tillat barnet hans tolkning av referansen bildet.
To.
Fremhev formene når demonstrerer hvordan å trekke de grunnleggende blomsten. En stamme kan være tenkt som et komma. Tegn et komma (størrelse avhenger av hvor stor du vil at blomsten å være). Tegn en andre komma parallelt med det første, avstanden dem til å gi stammen litt bredde. Fest de to komma ved å tegne en horisontal linje mellom de to i bunnen og kurvet den andre til den møter toppen av den første. Dette er en enkel stamme.
Tre.
Tegn en sirkel over stammen. Dette er midt i blomsten. Ved å vektlegge disse figurene, gir du barnet ditt konseptene hun kan identifisere seg med når de lærer å tegne.
Fire.
Tegn en rekke løkker rundt sirkelen. Disse er kronblader. Tillat barnet å trekke looper rundt omkretsen av sirkelen uten å løfte blyanten fra papiret. Sløyfene vil begynne på den ytre omkretsen av sirkelen, strekker seg opp så stor som hun vil at kronbladene å være, så komme ned for å møte sirkelen igjen. Dette er en enkel måte å tegne kronblader, men en et barn lett kan forstå.
Fem.
Color blomstene. Tillat barnet å bruke fargeblyanter for dette stadiet. Lære henne å bruke ulike press for å mørkere fargen eller legge tekstur og skygge. Ved hjelp av ulike nyanser kan bidra til å gi blomsten mer dybde. Arbeidet med disse grunnleggende elementene, og la barnet ditt til å eksperimentere til hun finner sin egen tegnestil.

Andre artikkelen

 • hvordan å fikse badet vasken
 • hvordan å trekke en flygende fugl
 • hvordan å male vegger uten å male taket
 • hvordan å trekke en sommerfugl fisk
 • gøy maling ideer
 • hjemmelaget sjablong kutter
 • forskjellige bokstaver stiler for tatoveringer
 • våren oppslagstavle ideer for to-åringer
 • hvordan å brette papir spåmenn
 • om ansiktet leire kunst
 •