hvordan å lage en plakat

hvordan å lage en plakatPlakater er brukt til å annonsere, informere eller bare for å uttrykke entusiasme for et bestemt emne. Du kan lage din egen plakat om du ikke finner bestemt bilde i butikken-eller hvis du bare ønsker å gjøre ideer til en plakat bli en realitet. For å gjøre en estetisk tiltalende, profesjonelle plakaten, må du vite et par grunnleggende ting om farge, rom og knutepunkter, spesielt hvis plakaten er om et bestemt emne, for eksempel en film eller en person.

Trenger du :
Grafisk redigering program.
Tape.
Lim.
Poster bord.


en.
Åpne et grafisk redigering program og opprette et nytt dokument som er på størrelse med en standard stykke papir (8,5 x 11 inches). Lag en bakgrunn for bildet ved å fylle hele dokumentet med farge. Bruk en nøytral bakgrunn farge eller et mønster som ikke vil ta oppmerksomheten bort fra hovedfokus på plakaten.
To.
Klikk på "Image" og deretter "Canvas Size" eller noe lignende i den grafiske editoren du bruker. Forstørr lerretet eller det tomme området rundt bakgrunnen ved å doble bredden på dokumentet du opprettet. Double det igjen etter høyde.
Tre.
Kopier og lim inn bakgrunnen du har gjort til alle nye kvadrant som du gjorde for plakaten. Du må kanskje rotere det slik at kantene passe fint i sentrum. Slå av denne bakgrunnen i et lag ved å gå til "Lag" og deretter "Slå sammen" i programmet ditt.
Fire.
Åpne et nytt image inn i programmet som vil være hovedfokus på plakat. Plukk den bilde (eller to eller tre bilder) som hjelper oppsummere hva du vil at plakaten å si. Beskjære bildene ned til hovedfokus, kopiere og lime dem på bakgrunnen, og ordne dem slik du vil ha. Legg dem i midten. Legg effekter som blending, eller fargelegging hvis du ønsker det.
Fem.
Kopier og lim inn noen mindre bilder inn i plakaten og ordne dem slik at plakaten har like mye "vekt" på hver side. Gjør de mindre bilder som er mindre enn hovedfokus bildene slik at de ikke oppmerksomheten bort fra dem.
6.
Velg tekst-redigering verktøy i grafikkprogram og klikk på området plakaten der du ønsker å plassere tittelen. Skriv ut tittelen i tekstboksen og velg sans-serif font. Størrelse det slik at den fanger tilskuerens oppmerksomhet med en gang og slik at det vil være lett å lese på seks til 10 meter unna. Gjør det en farge som kontraster fra bakgrunnen og bilder. Skriv inn en undertekst under den et sted hvis du ønsker det.
7.
Klikk på "Lag" og deretter "Slå sammen" eller lignende for å slå sammen hele plakaten når du er fornøyd. Beskjær hver kvadrant og lagre dem alle som et separat dokument. Klikk på "File" og deretter "Skriv ut", og i utskriftsinnstillingene, må du kontrollere at dokumentet dekker hele stykke papir, og at det ikke er noen marginer. Skriv hver kvadrant av plakaten, og deretter tape dem til veggen sammen eller lime dem inn på en plakat bord.

Tips og advarsler


 • Sørg for at teksten er leselig og grammatisk korrekt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skaffe seg en kleberstein pipe
 • hva frosken tatoveringer betyr?
 • photo shoot tips for en fotograf
 • steg-for-steg instruksjoner om hvordan å trekke folk
 • hvordan kanten caulk
 • hvordan gjøre pin up digital kunst
 • hvordan du slår kunst i gavepapir
 • de beste stedene for modne single kvinner til å trekke seg
 • hvordan farge sort valnøtt
 • hvordan gjøre vannet ser virkelig på papir
 •