hvilke farger glød i svart lys?

hvilke farger glød i svart lys?Du trenger:
Mørkerommet
. Foto enlarger.
Negativer og fotopapir.
Kjemikalier for å behandle bildet.
5x7-tommers svart plakat brett med små hull i midten.

fluoriserende stoffer som å absorbere ultrafiolett lys fordi den har en kort bølgelengde. Da ultrafiolett lys, eller BlackLight, skinner på et objekt eller en overflate som inneholder fluorescens, er det ultrafiolette lyset absorbert og re-emittert i en lengre bølgelengde, blir synlige. Vanligvis hvilken som helst farge med en mengde fluorescens eller fosforescens vil reagere med en BlackLight, men røde er svært lavt på spekteret og de fleste reagerer ikke godt å BlackLight selv når behandlet kjemisk for å øke synligheten ultrafiolett, et unntak fra denne regelen er blod, som i likhet andre vanlige kroppsvæsker, inneholder fluorescens og lyser brightly under BlackLight.

Hvit

Når du tenker på BlackLight reaktive farger, sinnet trolig umiddelbart tenker på hvitt. Egentlig er den hvite selv ikke BlackLight reaktive, men mange hvite objekter er behandlet med fluorescerende forbindelser som er reaktive. For eksempel, er hvitt papir behandles kjemisk med fluorescerende forbindelser for å øke lysstyrken. Papir før 1950 ikke ble behandlet med disse forbindelsene og derfor ikke lyser under BlackLight. I samme ånd, inneholder vaskemiddel fluorescens å øke hvitheten, som bidrar til BlackLight reaktiviteten av hvite klær, fluorescens i tannkrem gjøre tennene ser hvitere i vanlig lys og ekstra lys under ultrafiolett lys.

Clear

Mange klart objekter reagerer på BlackLight, inkludert diamanter, katten urin og "usynlige" BlackLight-reaktiv maling. Club soda får sin bitre smak av kinin funnet i drikke, kinin er et fluorescerende sammensatt, og det vises blå under BlackLight. Petroleum er jelly annet klart stoff som inneholder fosfor, og derfor absorberer og re-avgir ultrafiolett lys.

Fluoriserende farger

"Hot" farger som sjokkrosa, hot orange og varme gule inneholder fosfor for å øke lysstyrken på deres fargetoner. Disse fargene lyser veldig sterkt under BlackLight grunn av det høye antallet fosforskimrende forbindelser som brukes til å lage dem. Maling behandlet med fluorescerende forbindelser blir BlackLight reaktive også glød under ultrafiolett lys; disse malinger kommer i praktisk talt alle fargetone.

Andre artikkelen

 • hvordan du skriver en spørring brev for en kunstbok
 • hvordan å trekke en stor buddha
 • hvordan å lage en avis tegneserie
 • hvor å konvertere farge lysbilder til digital
 • hvordan å tegne flammer og brann
 • hvordan finne et fotografi stipend
 • hvordan du bruker ArcSoft Photo Studio 5.5
 • instruksjoner for en luft spray pistol
 • effekten av lys på visning objekter
 • blomst fotografering opplæringen
 •