hva er ren olje maleri metoden?

hva er ren olje maleri metoden?Rengjøring et oljemaleri uten å skade det er en utfordrende jobb. Det finnes teknikker for å gjøre det trygt, men desto mer verdifulle maleriet --- enten for sentimental eller økonomiske grunner --- jo mer bør du vurdere å ansette en profesjonell. Hvis du velger å gå videre og du har aldri renset et maleri før, øver på et billig lerret eller to før du takle et maleri du bryr deg om

Sikkerhetstiltak

I tillegg til å øve på en billig maling eller to, anbefaler Gainsborough Produkter teste din rengjøring teknikk på et lite hjørne av maleriet før du går ytterligere. Gainsborough hjemmeside anbefaler også å ta bilder av forsiden og baksiden av maleriet, så hvis det er problemer, kan du se hva som gikk galt. For din egen sikkerhet, anbefaler nettstedet bruker hansker hvis du jobber på maleriet med kjemikalier, og jobbe på et godt ventilert område.

Dusting

The Biddington's Art Gallery sier at du kan prøve å rense overfladisk smuss og støv ved hjelp av en veldig myk børste; galleriet nettsiden antyder rengjøring som om du prøvde å børste støv av roseblader uten å skade dem. Nettstedet sier at du kan også prøve sakte pusse maleri med et brød på deiget brød, for eksempel surdeig, skitten setter seg fast på brødet, men du må børste gjenværende smuler av etterpå.

Bruke Kjemikalier

Hvis du vil fjerne noe tykkere enn bare overflaten smuss --- år med røyk siver inn i malingen, eller et lag til gulfarging ferniss --- Gainsborough hjemmeside anbefaler å unngå vann-baserte rengjøringsmidler, som kan gjør malingen flasser av. I stedet bruker profesjonelle produkter: en Neutralizer, en emulsjon renere og lakk remover. Gainsborough anbefaler legger maleriet ut på et stort stykke papir, med et stykke linoleum under den delen du jobber med, for å støtte det når du søker press.

Sammenlign Cleaners

Gainsborough sier Neutralizer på et stykke av bomull ull kan brukes til å tørke av skitt på overflaten trygt. Deretter tester emulsjonen renere og lakk remover på en liten lapp for å se hvilken som fungerer bedre, emulsjon renere vil fjerne bygget opp røyk partikler, men remover tar av aldring lakk. Når du vet å bruke, tørke testen flekker med Neutralizer slik at kjemikaliene ikke fjerne noe annet enn smuss.

Rengjøring

Dypp en bomullsdott i kjemiske, Gainsborough anbefaler, og bruke den til overflaten av maleriet med en rullende bevegelse, snarere enn skrubbe. Clean en 2-tommers med 2-tommers firkant, gjelder Neutralizer, deretter starte på en annen rute med en ren vattpinne. Se etter eventuelle tegn på at renhold er skadelig maleriet, og husk at ulike fargepigmenter kan reagere annerledes.

Andre artikkelen

 • hvordan man skal forstå studio belysning
 • hvor å fjerne soya gel maling
 • hvordan å lagre og organisere bilder på din pc
 • hva er meningen med figurativ kunst?
 • tips om fotografering i snøen
 • hvordan å reparere et lerret maleri
 • hvordan å male resin byggesett
 • photoshop triks for fotografer
 • informasjon om konkrete flekken
 • berømte tatovering design
 •