historikk og informasjon om kunsten blyant

historikk og informasjon om kunsten blyantMange kunstnere vurdere tegning og skissere som grunnleggende for den kunstneriske prosessen. Kort skisser kan bidra til å utvikle et ferdig maleri eller skulptur, men disse og mer ferdige tegninger kan også stå som kunstverk i seg selv.

Art blyanter kommer i en rekke typer-fra hard graphites beste for detaljerte strektegninger til myke trekull som raskt dekker en bred plass. Ofte kunstnere kombinere ulike typer blyant og mark-making teknikker for å oppnå ulike effekter

Historie

I middelalderens Europa, trakk artistene på pergament-en type forberedt dyr huden-med pinner laget av sølv, bly eller tinn. Sticks laget av mykt metall, kollektivt referert til som "metalpoint," produserer bleke, fine linjer med uniform bredde. De fleste kunstnerne ikke lenger bruke metalpoint teknikker fordi linjene produsert er vanskelig å slette og dermed uforsonlig av feil.

Vellum er kostbart og krever kompliserte forberedelse, så gjorde artister før midten av 1400-tallet ikke gjøre mange forberedende skisser . Da papiret ble mer tilgjengelig på italiensk artist workshops, begynte Høyrenessansen kunstnere som Leonardo da Vinci og Michelangelo fylle tykk skissebøker med tegninger. Disse skikkene førte til Firenze begrepet "disegno. " Disegno, bokstavelig talt "design," betydde kunstnerens idé synliggjort gjennom tegning og understreket viktigheten av sammensetning og nøye studier av den naturlige verden.

Pencil

Artister bruke grafitt blyant (noen ganger referert til som en "føre "blyant) oftere enn noe annet medium. Artist blyanter kommer i varierende grad av hardhet og mykhet: Jo hardere blyanten er, jo lettere blir den linjen som produseres. Ofte kunstnere kombinerer både harde og myke blyanter for å oppnå et utvalg av lys og mørke verdier.

Graphite spres ikke lett over tegningen overflaten, slik at kunstnere bruker ofte et utvalg av mark-making teknikker for solskjerming formål . En slik teknikk er crosshatching, der en kunstner lager tett parallelle krysset linjer for mørke områder-noen ganger så tett sammen at et område er dekket i grafitt-med større avstand mellom enkelte linjer for de lyse områdene.

Charcoal

I motsetning til metalpoint eller grafitt er tynne, delikate linjer, produserer kull myk og tidvis harde rekke merker. Kull, laget av brent tre pinner, kan gi et bredt sett av toner, fra sketchy og blek grå til tykk og fløyelsmyk svarte.

Charcoal sprer seg veldig lett, og kunstnere kan bruke pusseskinn klut (en myk klut semsket skinn) til å flytte kull rundt på siden. Kulltegninger er derfor ikke alltid lineær. De fleste kunstnere bruker ikke fingrene til å gni enten kull eller grafitt fordi oljene i huden kan ofte forstyrre den ønskede effekt.

fargeblyanter

fargeblyanter arbeider på lignende måter å grafitt blyanter i at de produserer linjer og ikke smitter lett.

Selv om slike blyanter er tilgjengelig i en rekke farger, kunstnere ofte blander farget blyant merker på siden for å oppnå dypere og mer lysende farge. For eksempel kan en artist kombinerer lag med gule og blå for å skape en mer kompleks og visuelt interessant grønn fargetone. Selv om denne teknikken kan føre til et høyt detaljnivå, er det svært tidkrevende.

Chalk Pasteller

Som trekull er å grafitt, så er kritt pasteller til fargeblyanter. Kritt er smuldrete og bland lettere enn farget blyanter, slik at kunstnere kan bruke kritt til raskt laget og blande farger på siden. Den impresjonistiske kunstneren Edgar Degas ofte brukt kalk pasteller i tegninger av ballerinaer og hest løp, som i "Star of the Ballet" fra 1878.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne anime hunden ører
 • hvor å konvertere bilder til maling av tall
 • hvordan å tegne morsomme mennesker
 • hvordan du skal male furu kjøkken skap
 • historien om fortsatt liv kunst
 • hvordan å designe en anime tegn online
 • hvordan å bruke børster til å produsere skyggelegging i oljemaling
 • hvordan å lage et ansikt
 • hvordan du oppretter en billig pinhole-kamera
 • hvordan gjøre lime ups
 •