historie sepia fotografering

historie sepia fotograferingEn sepia fotografi er et svart /hvitt bilde som har en varm brun farge. Sepia fargetoner kan gjøre et fotografi se eldre ut, og de er populære i samtidsfotografiet

Innføring av Sepia i bilder

Sepia pigment ble opprinnelig laget av sepia blekksprut, og brukes til behandling av fotografier. Sepia-behandlet utskrifter er mer holdbare og laget for å vare lenger. Under utviklingen av utskriften, ville sepia pigment bli lagt til og det ville slå gjenstående sølv i utskriften inn i en sulfide.

Longevity av Sepia Skriver

Mange av fotografiene og portretter gjort på 1700-tallet ble behandlet med sepia under utviklingsprosessen. Den brune nyanser til fotografier er biprodukter av sepia behandling. Svart /hvitt-utskrifter ikke behandlet av sepia var ikke så holdbart og ikke vare så lenge som sepia-behandlet utskrifter.

Bruke Sepia Tones

Den varme brune nyanser knyttet sepia fotografering gir bildene en klassisk, gammeldags føler. Sepiatoner kan være romantisk og er ofte brukt i bryllup. Legge til en sepia tone på en svart og hvitt fotografi myker bildet, gir det en varm, drømmende følelsen.

Behandling Bilder med Sepia

Fotografer som skyter med film kan ha sine svart-hvitt-bilder behandlet med sepia. Ikke alle fotografer har sin egen mørkerom, og derfor må finne en profesjonell foto utvikling butikk. Sepia tone utvikling kan bli dyrt, og for mange fotografer, er det mer kostnadseffektivt å finne alternative, datastyrte metoder for å legge til sepia toner.

Digital Sepia Toning

De fleste PC bildebehandlingsprogrammer tilbyr måter å legge sepia-toner i et bilde. Men alle som blir lagt til fotografiet er de brune nyanser knyttet sepia tone, det endelige bildet vil ikke ha lang levetid assosiert med sepia-behandlet utskrifter

Evolution of sepia Photography

Legge sepia til utskrifter var. opprinnelig en prosess for å gjøre bildene mer holdbar. Den brunskjær var et biprodukt av behandlingen og gjennom årene har vært knyttet til sepia type fotografering. Moderne digital teknologi kan lage sepia-farget utskrifter uten sepia behandling under behandlingen. Sepia utskrifter kan fortsatt bli laget i mørkerom ved å behandle svart /hvitt-utskrifter med sepia, men den digitale metoden er mye enklere og billigere enn tradisjonelle sepia prosessering og foretrekkes av mange fotografer.

Andre artikkelen

 • ting å vite når du kjøper gjerdet flekken
 • hvordan sette kameraet eksponeringen
 • hvordan å designe en kunst Booth
 • hvordan å male roser med akryl
 • claymation opplæring og utdanning
 • hvordan tørke olje base maling raskt
 • HVLP maling pistol tips
 • hvordan å tegne tegneserie ansikter for barna
 • hvordan lære å tegne blomster online
 • hvordan gjøre min egen melk maling for folkekunst
 •