historie gothicism

historie gothicismSpør folk flest hva Gothic er, og den generelle responsen har noe å gjøre med tenåringer kledd i svart høre på deprimerende musikk. Gothicism som kunstform er århundrer eldre. Det er stilen av kunst sett i mange av de store katedraler i Europa-ruvende tårn som nådde langt høyere enn mange moderne bygninger. I sin tid, var Gothicism et forsøk på noe nytt, og resultatene har vart i århundrer

Du trenger:. .
Kompressor
Airbrush dyse.
Airbrush slange.
Inline fuktighet felle.
Moisture filter.

Architectural Origins

Gothicism har sin basis i romansk arkitektur og har sin opprinnelse i det som nå er Frankrike. Det kom som arkitekter var å forsøke å skape større buer på større høyder. Den romanske arkitektur som Gothicism forsøkte å erstatte var en tyngre arkitektur. Roman buer kreves tykke vegger for å fungere som støtte og var begrenset til bare to stiler av buer (fat og lyske hvelv). Gotisk arkitektur er et resultat av disse eksperimentene.

Religiøs Kunst

Tidlig gotisk kunst var et forsøk på å skape figurer som var mykere og mer realistisk enn de fra tidligere ikke-klassiske stilarter av kunst. Den har sterke religiøse temaer, eksempler som kan finnes i bibler opprettet i det 12. til det 15. århundre. Sammen med de opplyste tegningene, er skulpturer av helgener og malerier av berømte religiøse scener sett gjennom gotisk kunst. Mens arkitektonisk opprinnelsen til Gothicism er i Frankrike, mange av de kjente gotiske malere og skulptører er italienske.

Arches

En av de viktigste funksjonene i alle gotiske bygningen er den høye buene som fyller interiøret. De buene selv er basert på groined hvelv. Ribben ble lagt til en groined hvelvede bue for å legge til mer støtte til strukturen. Denne støtten betydde at murverket ikke trenger å være så tykk som i forrige bue stiler. Ribbeina også åpnet for større frihet i konstruksjonen av buene, slik at de kunne til slutt nå tidligere uhørt for høyder.

Stained Glass

Maleri ikke er begrenset til lerret eller fresker. Glassmalerier var malt med samme oppmerksomhet på detaljer. Hele historier eller passasjer fra Bibelen var i stand til å bli fortalt på forskjellige paneler, ikke bare i ett vindu, men på så mange vinduer som var nødvendig i en gitt katedral. Den høye buene av gotiske katedraler er tillatt for større vinduer enn tidligere konstruksjon stiler som forlot rommet for store andakt malerier i form av farget glass.

Gothic Revival

Etter renessansen var en gjenoppliving av gotisk idealer. Det er mulig å se bevis på gotisk arkitektur i det 17. og 18. århundre, men de var mer av en side note midt i de mest populære klassiske stil. Før den andre halvdel av det 19. århundre, var det hovedsakelig elementer av gotisk arkitektur som ble lagt til mer klassisk stil bygninger. I viktoriansk tid var gotisk arkitektur sett på som en tilbakevending til en mer åndelig tid i England fortid.

Andre artikkelen

 • hvordan finne en jobb i kunsten
 • hvordan å lagre og organisere bilder på din pc
 • de beste måtene å fjerne maling fra et stykke tre
 • maling markør tips
 • hvordan å male kjøkken dører
 • hvordan å forme ører
 • smeltet glass gjør
 • 35mm fotografering for nybegynnere
 • hvordan å tegne vampyr hoggtenner
 • hvordan å male nye stål
 •