glamour fotografering opplæringen

glamour fotografering opplæringenGlamour fotografering er mer enn bare kiosken på kjøpesenteret som gjorde denne typen fotografering populære på 1980-tallet. Omfatter grunnleggende prinsipper for belysning og bruk av stylister fra high-end fashion fotografering sjangre kan du ta en vanlig portrett sesjon og nå glamorøse proporsjoner. Planlegging, effektivitet og en talentfull profesjonelle personalet vil hjelpe deg å oppnå glamour fotografering bildene du er ute etter å lage

Du trenger:.
Hair stylist
Makeup artist.
Modeller.
Studio belysning.
Lighting assistenter.


en.
Leie en stylist som spesialiserer seg på hår og makeup i en stil som du liker, og håper å fange. For eksempel, hvis du fotograferer modeller for en glamorøs bryllup skyte, være sikker på at stylist er dyktig i håret styling trender for dagens bruder. Vær sikker på at deres make-up teknikker også passer dine preferanser, og være sikker på at de er klar over hvordan du søker make-up for intense lysforhold. Ytterligere makeup er nødvendig for foto shoots som lysene kan overmanne tradisjonelle gjøre opp programmer.
to.
leie en modell eller spør noen som uttrykker de glamorøse utseendet du se for oss for din fotoseanse. Vær sikker på at han eller hun er komfortabel poserer for kameraet, og har erfaring med fotografer i studiosammenheng.
Tre.
Opprett en skyteepisode plan før du starter skyte. Studere ulike profesjonelle bilder som oppnår det utseendet du strever for og lage skisser basert på disse ideene og den opprinnelige visjonen. Husk å merk hvor lysene skal plasseres, hva slags belysning vil bli brukt og hvor modellen skal stå i forhold til kameraet.
fire.
Velg en belysning situasjon som etterligner det utseendet du strever etter å oppnå. Mange glamour fotografier bruker en høy-nøkkel belysning situasjon som kaster høydepunkter på håret og lys modellen med et skinnende hvitt lys, og selv tone så veldig få skygger er til stede. Å opprette markere effekten plasserer en mindre lys fra bak motivet, skaper en lett rim eller halo effekt rundt temaet.
Fem.
Place de viktigste lyskildene på hver side av gjenstand for en jevnt lys over hele ansiktet og bruke en myk-boks eller portrett paraply med lys kilden til diffuse, eller myke lyset som faller på motivet.
6.
Test belysning og rekvisitter med en assistent som er i samme størrelse og høyde som modellen. Bruke en assistent til å sette opp studio belysning og rekvisitter vil spare tid og penger, som modeller er vanligvis betalt av timen, som er stylister. Ta flere test skudd og analysere dem på datamaskinen din mens du setter lys og rekvisitter til utseendet du ser er oppnådd.
7.
Bruk upbeat, hip musikk i studio den dagen du skyte for å hjelpe din modell slappe for kameraet og å opprettholde en rytme mens skyting. Vær sikker på at det er forfriskninger for de modeller og stylister, og at du arbeider raskt og effektivt å gjennomføre din fotoseanse.
8.
Fotografi temaet fra flere vinkler, og sørg for å endre belysningen hele skyte din i henhold til planen. Oppnå maksimale resultater for skyte din krever planlegging, effektivitet og en dyktig mannskap på stylister, modeller og assistenter.

Andre artikkelen

 • steg-for-trinn flip bøker
 • hvordan å male et tre trim
 • typer lerret for utskriftsjobber
 • hvordan du kan øke din bildebyråer inntekt
 • hvordan å tegne morsomme mennesker
 • hvordan å tegne anime ansikter for nybegynnere
 • historien om bohemske krystall
 • hvordan å fotografere kunstverk
 • hvordan prisen på kunstverket
 • akvarell glass teknikk
 •