dynamiske lyseffekter

dynamiske lyseffekterDynamiske lyseffekter kan manipuleres i flere forskjellige medier, deriblant digital kunst, grafisk animasjon, film redigering eller utskrift (flat) fotografering. Adobe Photoshop er et fast innslag program for belysning effekt, uavhengig av det ønskede resultatet. Ved hjelp av Photoshop, begynner designere og fagfolk kan gi interessante lyseffekter i noen få enkle trinn.

Light Bloom Effect

I Photoshop, er lys blomstrer effekten brukes til å lage en fjærlett kvalitet langs kantene av lyse objekter. For blomstrer effekt, eksperimentere med blending mode av et lag image. Den blomstrer effekten er kontrollert på et lag ved å øke eller redusere uskarpe laget tetthet.

Pixelation Effect

pixelation effekten er når bildene bærer en mosaikk, uskarpt kvalitet. I Photoshop, kan dette gjøres ganske enkelt ved å navigere Filter> Pixelate> Mosaic, og justere kontrollene av cellen størrelse. På de mer ekstreme enden, kan bildet bli ganske abstrakt, men pixilation effekten kan også brukes til å gi en taggete, uskarpe effekt. Slike resultat kan ligne bilder på en TV-mottak dårlig mottak.

Flomlys Effect

Flood lyseffekt ligner flomlys for teatralsk lyssetting. Lyskastere intenst belyse store områder (bygninger, for eksempel), og er ofte brukt i film produksjon. I Photoshop, flomlys effekten kan ved opprettes ved hjelp av lyseffekter funksjon i Filter-menyen, og velge Flomlys å manipulere bildet.

Lommelykt Effect

Den lommelykt belysning ligner på flomlys effekten, men lyset er mer snevert rettet mot objektet sitt, som med virkning fra en retningsbestemt spotlight. Lommelykt effekten vil bli brukt for bilder til lys deler av en kropp, for eksempel (hodet), eller et bestemt objekt i et rom.

Lens Flare

Lens flare er en dynamisk belysning navigert gjennom Filter> Lighting Effekter i Photoshop (for Mac). Lens flare skaper utseendet på en reflektert flash på et gitt bilde. I et fotografi, kan du møte dette resultatet fra å ta bilder foran et speil, eller når solen reflekteres fra et objekt i et bilde. Den intense flash (eller blinker) av lys i Lens Flare effekten kan endres og multipliseres i Photoshop. Digital kunst designere kan bruke linserefleks effekt for portrettere astrologiske eller mystiske fenomener som solformørkelser eller ildfluer.

Ocean Ripple Effect

Ocean ringvirkninger ligner pixilated effekt ved at det kan gjøre et emne se ut som om det er under vann. Denne kvaliteten kan være nyttig for bevegelse bilder som er importert til Adobe After Effects, for å manipulere video filer eller å intensivere objekter tatt i marine miljøer. I Photoshop, er Ocean Ripple effekt navigert gjennom Filter> Stylize> Glowing Edges, og gå til Distort og velge Ocean Ripple.

Blur Effekter

Blur effekter er ideelle for å lage en tegneserie kvalitet. Ulike uklarheter (som Gaussian) er bra for kunstnere prøver å oppnå en Chiaroscuro effekt, hvor mørk og lys kontraster i bilder eller bilder inneholder store områder. Blur effekter og Chiaroscuro design kan gi bildene et dramatisk preg.

Andre artikkelen

 • Slik skriver du gammel engelsk tekst bokstaver
 • hvordan du skal male furu boards
 • tips om børste maleri
 • foto-illustrasjon historie
 • historie metal skulptur
 • hvordan å male en nerf pistol
 • øyet tegning tutorial
 • hvordan lære å tegne øyne
 • hvordan å male badet veggfliser
 • hvordan du får opphavsrettigheter for malerier
 •