blyanttegning øvelser

blyanttegning øvelserLære å tegne kan være en vanskelig prosess dersom du ikke vet det grunnleggende om blyanttegning og hva kan gjøres med det. Selv om blyanter virke som en enkel nok verktøy for kunst, er det mye mer å tegne enn å sette blyanten til papiret og tegningen det som kommer til hjernen. Læring tips vil hjelpe deg med å utvikle riktig form og teknikk i blyanttegning, samtidig som vi bidrar til det samlede kunstneriske evner.

Enkle Objekter

Det første trinnet i pleie dine tegneferdigheter, er å skissere enkle objekter med klare linjer. Emner som blomster, middagsservise og møbler er alle aktuelle alternativer og vil hjelpe deg å få en idé om hvilke områder trenger mer trening. Nøkkelen til å tegne grunnleggende figurer og objekter er repetisjon. Prøv å velge et objekt, for eksempel en lampe eller en husholdningsapparater og tegne det en gang om dagen i en uke.

Line Tegning

Line tegningen er egentlig grunnlaget for de fleste blyanttegninger. Lines er noen slag laget med blyant på papir som ikke er utfylt objekter (kjent som "fly") eller sirkulær (kjent som "prikker"). Å praktisere din linje-tegneferdigheter, finne et bilde av et emne med mange ulike former. Trace grunnformene av bildet ved hjelp av kalkerpapir og en nr. 2 blyant. Dette vil isolere linjene fra bakgrunnen av bildet, slik at du konsentrere deg om finere og ikke fargene. Bruk biter av papir for å dekke deler av bildet og skissen det bit for bit. Dette vil holde deg fra å bli overveldet og hjelpe deg konsentrere seg utelukkende på linjene i det enkelte område av faget. Et annet tips er å tegne en figur som en sirkel eller oval rundt hele motivet bildet for å få et inntrykk av dimensjoner og perspektiv slik at du kan skalere din egen komposisjon tilsvarende.

Shading

Shading er det aspektet av blyanttegning som gir dine tegninger dimensjon og bringer dem til live. En enkel øvelse er å tegne former som firkanter og sirkler, så skygge dem i. Du kan gjøre dette ved å variere vekten av blyant på form mens punktere eller lage små "x" markerer i tomme områder. Øv skyggelegging i ulike vinkler og fra ulike retninger.
ligger en ball på et bord så både ballen og dens skygge er tydelig synlig. Sitt foran denne komposisjonen, og trekke de grunnleggende ballen figuren. Legg skyggen i å bruke skyggelegging ferdigheter. Bruk siden av blyanten for skyggelegging. Dette vil gi deg mer kontroll over blyanten samt lysheten eller mørke skyggelegging din.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre midlertidige tatovering maling
 • hvordan du bruker en projektor for å forstørre kunst
 • beskriver en marmor sfinks
 • historie av svart / hvitt fotografi
 • hvordan å male et spisebord
 • om senior fotografering
 • hvordan å farge design på teppet
 • hvordan du har det gøy med negler
 • hvordan å fotografere et bryllup kake
 • kunstprosjekter med kutting og liming
 •