betydningen av realisme i kunsten

betydningen av realisme i kunstenTatt bokstavelig talt, er kunst ikke selv realistisk, fordi den er filtrert gjennom den subjektive oppfatningen av kunstneren. Men det har ikke stoppet mange kunstnere fra å prøve å gjengi sine undersåtter så realistisk som mulig. Siden skolen av realisme debuterte i midten av det 19. århundre, har realister unngikk prøver å gjøre sine verk bevisst pen og i stedet har brukt sin kunst å fange verden som den egentlig er

Du trenger:.
Desktop publishing programvare.
Blyant.
Paper.

Historie

Selv om det hadde vært kunstnere som malerier så realistisk i århundrer, Realisme var bare identifisert som en organisert bevegelse i midten av det 19. århundre. Den ledende forkjemper for realisme var franske maleren Gustave Courbet. Han så Realisme som et opprør mot den klassiske og romantiske skoler av kunst og brukte sine malerier til å skildre moderne spørsmål om ulikhet og motgang, emner som publikum vanligvis ikke ville ønske å se.

Style

nittende århundre realisme tendens å fokusere på temaer som publikum vil møte i hverdagen. Mens daværende moderne nyklassisk prøvde å fange den høye storheten av gamle kulturer og romantikken prøvde å øke den estetiske opplevelsen av kunst, ville realisten malere malingen mer skitten fag som arbeider-klassekamper, kriminelle aktiviteter og begravelse prosesjoner. Realister ville male med så mange detaljer som de kunne, etterlot seg ingen hard, skitten fakta i representasjon deres.

Artister

Courbet ble den ledende talsmann for realisme, men mange kunstnere også brukt hans prinsipper. Kjente realistiske malerne i det 19. århundre inkludert Rosa Bonheur, Henri Fantin-Latour, Anders Zorn, Carl Larsson og Thomas Eakins. Tidlige arbeider av Edouard Manet og Edgar Degas ble også vurdert Realist kunst, men de til slutt ville bli tilknyttet den impresjonistiske bevegelsen. De fortsatt fokusert på fag fra den urbane verden, men malte dem med et mindre detaljert og individuelt stiliserte tilnærming.

Legacy i Visual Art

Realisme ikke erstatte romantikken som den mest populære stilen av kunst, men fungerer og prinsipper vil sterkt påvirke senere generasjoner av kunstnere. Selv om impresjonisme og senere ekspresjonismen manglet vekt på objektive detalj, fortsatte de bevegelsene Realisme fokus på mennesker og innstillinger fra den moderne verden. Og tidlig i det 20. århundre bevegelse av avant-garde ville tilpasse seg det sosiale bevissthet av den opprinnelige realister, men avant-garde kunstnere ville favorisere innovasjon og kreativitet over eksakt representasjon.

Legacy i andre medier

Realisme også ble diskutert i form av teater, litteratur og musikk selv. Forfattere som Honore 'de Balzac og Gustave Flaubert ville bringe ærlige og til og med skitten tone av Realist kunst til prosa deres. I stedet for å prøve for større-enn-livet melodrama, ville de prøve å fange folks hverdag prøvelsene til deres mest base detaljer. Realist romaner som Flaubert's "Madame Bovary" ble ansett som kontroversiell, og i tilfeller obskønt, som sementerte appellen til denne tilnærmingen til fiksjon.

Andre artikkelen

 • utvendig maling problemer
 • hvordan gjøre blå keramikk
 • hvordan å tegne punk folk
 • hvordan å male tre lap ytterkledning
 • hvordan du fjerner oljebasert maling fra keramiske fliser
 • hvordan å trekke raske tegneserier
 • hvordan å male en aluminium 14-fots johnboat
 • husmaling for nybegynnere
 • hvordan gjøre profesjonelle fotobøker
 • hvordan du kan utvikle utskrifter av negativer
 •