akryl portrett maleri tips

akryl portrett maleri tipsportrett maleri innebærer å ta bildet av en person eller gruppe av personer ved å male sin lignelse på et lerret. Tradisjonell portretter prøver å fange det eksakte bildet av personen, mens abstrakte eller moderne portretter kan prøve å fange ånden eller stemningen på personen. Akryl maling er nyttig når du oppretter portretter siden de tørker fort, og de kan brukes med en rekke medier, inkludert stoff og lerret.

Komme i gang

Start med å male ensfarget kuler for å få en følelse for hvordan malingen ser på lerretet (nyanser, blander, osv. ) og å lære å lage figurer med malingen. Bryt opp lerretet i et rutenett, slik at rutenettet rutene så små eller store som du tror du kan trenge. Dette vil hjelpe deg med å lage proporsjoner, særlig for funksjoner som nese og munn. Følg millimeterpapir linjer hvis du er usikker på hvordan du oppretter et rutenett. Eksperimenter med akrylmaling å finne ut hvor lang tid det tar å tørke. Dette vil fortelle deg hvor mye tid du har til å male hver del. Bruk kun en liten mengde maling på paletten slik at du ikke kaster bort for mye. Store ubrukte maling i containere.

Bruke Acrylic Paint

Eksperimenter med farger for å finne den rette balansen for motivet hud tone. Bruk en utvannet versjon av kjøttet tonen for det hvite i øynene. Bruk en kjøligere versjon av hudfarge for haken og området mellom nesen og munnen. Paint mørke fag (for eksempel bakgrunner og klær) tynt ved å blande akrylmaling med vann. Maling lysere områder på tett slik at de vil vise mot hvitt lerret. For å gjøre dette, bruker du bare maling rett fra tuben. Blot børster etter hver bruk for å stoppe maling fra å kjøre. Hvis du vil opprette hardt eller rette kanter, bruk et stykke maskeringstape og følge linjen. Du kan enkelt ta av teipen uten å skade malingen. Å skape nyanser og fargetoner, dyppe penselen i to forskjellige farger eller nyanser av samme farge. Eller male base farge og la det tørke, og deretter legge nyanser eller høydepunkter over det.

Teknikker

Sketch motivet med en blyant enten på lerret eller på et eget stykke papir for å finne ut de nødvendige skyggelegging og former. Ta bilder av motivet til du finner bildet du vil male. Folk liker ikke å sitte stille for lenge, så dette vil gi deg mer tid til å jobbe med motivet. Ved hjelp av rutenett dine, male en seksjon av gangen. Ikke gå videre til neste del før den første delen er fullført. Ikke lage detaljerte bakgrunner, eller vil de ta bort fra motivet. Når du maler håret, først vått papiret som du skal blande hårfarge, dette vil holde malingen tørker ut. Maling håret som et solid objekt med mørke og lysere nyanser av samme blanding.

Andre artikkelen

 • kunstutdanning tilskudd for skoler i Texas
 • plakat farge maleri tutorial
 • hvor å fjerne maling fra antikke glass
 • hvordan å farge design på teppet
 • Fine Art Gallery jobber
 • hvordan å blande maling farger for å gjøre plomme
 • kreative førskole kunstprosjekter
 • typer anime tegning stiler
 • hvordan å tegne blomster for barn
 • hvordan du kan mikse din egen base kjøtt tone for olje-malerier
 •