Hvordan zoom objektiver arbeid?

Hvordan zoom objektiver arbeid?Zoom objektiver på kameraer at fjerne objekter skal vises forstørret i den resulterende bildene. De skiller seg fra normale objektiv med deres utvidet brennvidde, noe som kan varieres. De ble utviklet fra teknologien som brukes i produksjonen av teleskoper og har vært i bruk siden tidlig i det 19. århundre

Hvordan Objektiv Work

Kamera objektiver er laget for å dirigere lys inn på en sensor (enten digital eller film) for å gjenskape et bilde nøyaktig. Målet er å filtrere hver stråle av lys som er tro mot sin opprinnelige dimensjoner som mulig. De er glass disker der lyset brytes og skaper et invertert bilde på sensoren. Dette er så utviklet den rette veien opp i mørkerommet eller på en datamaskin for digitale kameraer.

History Of The Zoom Lens

Den første offentlige rapporten om bruk av zoom linse-teknologi for forstørrende bilder ble gitt under et møte av Royal Society i Storbritannia i 1834. Dette var lik effekten av teleskoper og var ikke relatert til kameraer, som ikke var oppfunnet før 1839 med avduking av daguerreotypiet i Frankrike. Det første patentet for en justerbar kameralinse ble laget i USA i 1902, mens den første zoom objektiv produsert for moderne 35mm kameraer ble lansert i 1959.

Kjennetegn

Det som skiller et zoomobjektiv er det forholdsvis lang brennvidde lengde. Dette er avstanden mellom objektivet og sensoren. Det betyr at synsfeltet blir smalere, noe som resulterer i lys blir konsentrert på linsen. Dette gjør det mulig for fotografen å ta klare bilder av motiver lenger vekk fra kameraet. Zoom objektiver er justerbare, slik at synsvinkelen endres. Navnet "zoom" refererer til denne evnen.

Problemer

På grunn av den relativt lengre tid det tar for lyset fra en fjern gjenstand for å nå kameraet, viske for minutt ufrivillig risting av fotografens hender kan påvirke bilder tatt med et zoomobjektiv. En metode for å motvirke dette på er å bruke en kort eksponeringstid (den lenge lukkeren er åpen for å la lys inn og treffer linsen). Også, på grunn av avstanden, kan perspektivet bli flatet i bilder tatt med zoom.

Programmer

Zoom objektiver er nyttige verktøy for enhver fotograf. De er spesielt gunstig når man prøver å fotografere motiver som fotografen ikke ønsker å vite blir fotografert. Dermed zoom objektiver brukes ofte i å ta bilder av ville dyr oppfører seg naturlig. De er også rutinemessig ansatt paparazzi fotografer prøver å komme "uformelle" bilder av kjendiser.

Andre artikkelen

 • symbolikk av blomster i kunsten
 • Hvorfor støtte lokale kunstnere?
 • hvordan å analysere et kunstverk
 • verktøy som brukes for metall
 • hvordan å lage en photoshop digital børste
 • kjemien olje maling og pigmenter
 • hvordan å krympe øret målere
 • tatovering plassering på kvinner
 • bruk av papir leire
 • hvordan å male sedertre
 •